Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP´li belediyeden cami temizleme seferberliği

CHP´li belediyeden cami temizleme seferberliği

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, cami temizleme çalışmalarını ilçeye bağlı kırsal mahalle camileri ile sürdürüyor.

Aliçetinkaya Mahallesi, Alibey Adası Camiiler´in temizliğini tamamlayan ekipler, Ramazan Ayı gelişiyle beraber, kırsal mahallere geçerek çalışmalarını hızlandırdı.
Günde üç camii temizleyen ekipler, bir hafta içerisinde kırsal mahallelerdeki camilerin temizliğini tamamlamayı planlıyor.
İnsan sağlığına zararlı olmayan özel dezenfekte ilaçları kullanılan çalışmalarda, makinelerin vakumlu ve kurutmalı olması tercih ediliyor.
Cami temizliği çalışmaları hakkında bilgi vere Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ?Ramazan Ayı gelişiyle birlikte, ikinci evimiz camilerimizin temizliğini hızlandırdık. Her yıl Ramazan Ayı´nda yaptığımız bu çalışmalarımızı altı ayda bir yapmayı planladık. Rahat ve huzur dolu bir Ramazan Ayı geçirmemiz için, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu kapsamda camilerin sadece iç temizliği değil çevre temizliğini de aksatmadan sürdürüyoruz´´ dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli