Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP´li Belediye, Kızılkeçili´ye modern kahvehane kazandırdı

CHP´li Belediye, Kızılkeçili´ye modern kahvehane kazandırdı

Kızılkeçili Köy kahvehanesi Ed-Bel Tic. Ltd. Şirketi tarafından modern hale getirilerek hizmete açıldı.

Kızılkeçili Köy kahvehanesi Ed-Bel Tic. Ltd. Şirketi tarafından modern hale getirilerek hizmete açıldı.
Kızılkeçili Köy kahvehanesi bundan böyle kaloriferli ısıtma sistemiyle hizmet verecek.
Balıkesir´in Büyükşehir olması sonrası Edremit Belediyesine geçen Kızılkeçili Köyü kahvehanesi Edremit Belediyesine bağlı Ed-Bel Tic. Ltd. Şirketi tarafından modern hale getirilerek bir bölümünün hizmete açtıklarını belirten Ed-Bel Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü İbrahim Yakın, ?Kızılkeçili Köy kahvehanesi boya, badana ve diğer eksikleri tamamlanması sonrası modern bir cafe yapısına getirilip, kaloriferli olarak hizmete açıldı. Şu anda Köy kahvehanesine ait park, bahçe ve havuz bakımları başladı. Kısa süre sonra ikinci bölümüyle birlikte köy kahvehanesinin tamamı hizmete girecek? diye müjdeyi verdi.
Turizm sezonu için özel bir proje hazırladıklarının da müjdesini veren Yakın, köy kahvehanesinin bahçesi yeşillendirilip, ilgi çekici hale getireceklerini ve büyük beğeni alacağını söyledi.
Kızılkeçili Köyünün kahvehanesinin 75 yıldan bu günlere kadar hizmet verdiğini, modern bir hale getirilmesi nedeniyle Ed-Bel Genel Müdürü İbrahim Yakın´a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kızılkeçili Köyü Muhtarı Ali Deveci, parkta bulunan Atatürk Büstünün yanındaki bayrak direğinin ipi değiştirilerek Türk bayrağını tekrar gönderlere çektiklerini söyledi.
Haber : Enver Dolgun



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli