Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP´li Akın rüzgar gibi?

CHP´li Akın rüzgar gibi?

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın her yere yetişmeye çalışıyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın her yere yetişmeye çalışıyor. TBMM´nin çalışmadığı günler soluğu Balıkesir´de alan Akın, ilçe ilçe, köy köy dolaşırken partisinin ilçe örgütleri ve partilileriyle bir araya geliyor,
TBMM çalışmaları süresince bulduğu her fırsatta Balıkesir´i ve Balıkesir´in sorunlarını gündeme taşıyan genç milletvekili bütün enerjisini Balıkesir´e ve Balıkesir´in sorunlarına yönlendirmiş durumda.
Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Balıkesir´e gelen Milletvekili Ahmet Akın, hiçbir anını boşa geçirmedi. İlk olarak partisinin Manyas İlçe Başkanlığında İlçe Örgütü Yöneticileri ve partilileriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. Ardından Manyas belediye Başkanı Tancan Barçın´ı makamında ziyaret ederek Manyas´taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra İlçe Örgütü ile birlikte Manyas´ta köylere giderek hemşerilerini ziyaret etti.
Diyarbakır´ın Sur ilçesinde çatışmada şehit olan Komiser Yardımcısı Zekeriya Bilgen´in Susurluk´taki cenaze törenine katılan Ahmet Akın şehit ailesine başsağlığı diledi.
Partisinin Susurluk İlçe Örgütünü de ziyaret eden Akın, partilileriyle bir süre sohbet etti.
Karesi İlçe örgütü ile birlikte Ziyaretli, Kavaklı, Ortaca ve Üçpınar köylerini ziyaret Aden Akın, burada Büyükşehir yasasının kırsal mahalleler ve ilçeler için yarattığı sorunları ve bu sorunların çözümü için TBMM nezdinde yaptığı çalışmaları anlatıp, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Aynı gün Bandırmaspor tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katılarak Bandırmaspor camiası ile bir araya geldi.
Sonraki gün çalışmalarını Bigadiç´te sürdüren Akın, Bigadiç İlçe örgütünü ziyaret ederek partilileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Sındırgı İlçe örgütünü de ziyaret ederek, buradan ilçe örgütü yöneticileriyle birlikte Umurlar köyüne ve Gölcük mahallesine giderek vatandaşların sorunlarını dinleyip, notlarını aldı. Ahmet Akın burada yaptığı açıklamada kendisine iletilen her konunun takipçisi olduğunu hemşerilerinin ve Balıkesir´in her türlü sorununun sonuna kadar takipçisi olacağını söyledi.
Partisinin Kepsut ve Dursunbey İlçe Örgütlerini de ziyaret eden Akın, buralarda da partilileriyle bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Edremit İlçe Örgütüne de bir ziyaret gerçekleştiren Akın, buradan Sındırgıya geçip şehit Astsubay Ahmet Semerci´nin cenaze törenine katılarak, şehit ailesinin ve Sındırgı´nın acısını paylaştı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akın rüzgar gibi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı