Bugün, 19 Mart 2024 Salı

CHP´li Akın, neden ?Hayır? denilmesi gerektiğini anlatıyor

CHP´li Akın, neden ?Hayır? denilmesi gerektiğini anlatıyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın gece gündüz yollarda. Referandum çalışmaları için bulunduğu Balıkesir´i dolaşan Akın, niçin ?hayır? denilmesi gerektiğini anlatıyor.

Cumartesi günü çalışmalarını Gönen´de sürdüren Ahmet Akın, sivil toplum örgütlerini, kahvehaneleri ve esnafı ziyaret ederek hemşerileri ile bir araya geliyor.
Akın, Gönen çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi Başkanı Doğan Ceylan´ı, Akçaali mahallesi muhtarı, Gönen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi´ni ziyaret etti.
Akın, Gönen Küçük Sanayi sitesi esnafını da ziyaret ederek referandumda neden ?hayır? denilmesi gerektiğini anlattı.
Akşam saatlerinde Buğdaylı ve Paşaçiftlik mahallerini ziyaret ederek kahvehanelerde hemşerileri ile sohbet eden Akın ?Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için çok önemli bir referandum yapacağız. Bu bir seçim değildir. Bir parti kazanacak ya da kaybedecek değildir. Ama demokrasi çıkacak sonuca ya kazanacak ya da kaybedecektir. ?hayır? dediğimizde demokrasi kazanacak ve gerçekten ülkemiz rahat bir nefes alacaktır. En çok huzura ihtiyacımız var. Gerilim ve kutuplaştırma ortamı hiç kimseye fayda sağlamıyor huzursuzluğa yol açıyor? dedi.
Pazar günü ise partisinin İl Örgütü ve Savaştepe İlçe Örgütü ile birlikte Savaştepe Sarıbeyler mahallesinde çalışma yapan Akın, kahvehanede toplanan hemşerilerine yaptığı konuşmada 16 Nisan referandumunda niçin ?hayır? denilmesi gerektiğini anlattı.
Haber Merkeszi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli