Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP´li Akın, adeta karınca gibi

CHP´li Akın, adeta karınca gibi

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, karınca misali çalışmalarına durmak bilmeden devam ediyor.


Çalışkanlığı ve bitmeyen enerjisi ile tüm dikkatleri üzerine çeken CHP Milletvekili Akın´ın çalışma adresleri Bandırma ve Gönen oldu.
Akın ilk olarak, partililer ile birlikte Bandırma kapalı pazaryeri esnafını ve pazar yapan hemşehrilerini ziyaret etti.
Enflasyonun yüksekliğinden, fiyatların pahalılığından şikayet eden yurttaşlarla konuşan Akın, "AKP´nin sahte bir istikrar söylemiyle şekillendirmeye çalıştığı Türkiye hikayesi inandırıcılığını yitirdi. Dolar aldı başını gitti, işsizlik çift hanelerde, cari açık rekor düzeyde; üzerine bir de yapılan ithalatlarla ekonomi çökmüş durumda. Mevsiminde ucuza yenecek sebze ve meyveler bile, olması gerekenden iki kat, üç kat pahalı. Yeniden üreten, ürettiğini hakça paylaşan bir Türkiye için esnafımızı, çiftçimizi, sanayicimizi, üreten tüm kesimleri yeniden kalkındıracağız. Kendi Başbakan Yardımcıları bile AKP´nin ekonomiyi yönetemediğini söylüyor. Bu ekonomik göstergeler ve bu otoriter rejim ülkemizi hak ettiği geleceğe taşıyamayacaktır. Artık hedef, 21. yüzyılda halkımızın refah, özgüven ve huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye olmalıdır. 24 Haziran´da milletimiz için geliyoruz? dedi.
Akın daha sonra, Gönen Çınarpınar mahallemizde hemşehrileriyle birlikte iftar yaparak, Ramazan ayının maneviyatını birlikte idrak ett.
Gönen´de Tayfunspor Kulübü´nü de ziyaret eden Akın, iftar sonrası hemşehrileriyle bir araya gelmeyi sürdürdü. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akın adeta karınca gibi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli