Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHPden ıhlamur fidanı dağıtımı

CHPden ıhlamur fidanı dağıtımı

Bandırma CHP, köyleri ıhlamur fidanları ile buluşturmaya kararlı. CHP Bandırma İlçe Teşkilatı ilçeye bağlı köyleri, ıhlamur fidanları ile buluşturma adıyla başlattığı projeyi yaşama geçirdi.

Bandırma CHP, köyleri ıhlamur fidanları ile buluşturmaya kararlı.
CHP Bandırma İlçe Teşkilatı ilçeye bağlı köyleri, ıhlamur fidanları ile buluşturma adıyla başlattığı projeyi yaşama geçirdi.
CHP Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan projeyle ilk etapta Bandırma`ya bağlı Bereketli Köyünde, köy halkına 100 ıhlamur fidanı dağıtıldı.
CHP Bandırma İlçe Başkanlığı`nın Parti Okulu projesinde görevli çalışma grubu tarafından gerçekleştirilen ıhlamur fidanlarının dağıtımı köy meydanında yapıldı.
CHP grubu tarafından köy meydanında toplanan vatandaşlara fidanlar dağıtılırken, Bereketli Köyü Muhtarı Süleyman Sigo, CHP Parti Okulu projesinde görevli partililerin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.
Fidan dağıtımında konuşan CHP Bandırma İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit "Bereketli Köyü ile başladığımız ıhlamur fidan dağıtımını 32 köyle devam ettirmeyi düşündüklerini kaydedip, ekonomik değeri de olan bu fidanların meyvesinden faydalanırken köylerin de güzel kokmasını arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false