Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP´den Nezaket ziyareti

CHP´den Nezaket ziyareti

Atakay yönetimi, Mirza´nın yanında

Atilla Atakay başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma ilçe yönetim kurulu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yönetim kuruluna seçilen yeni yöneticiler, Mirza´ya nezaket ziyaretinde bulundular. İlçe başkanı Atilla Atakay, 16 kişilik eski yönetim kurulundan altı üyenin yeni yönetimde de yer aldığını belirterek, görev paylaşımı yapıp hemen çalışmalarına başladıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, belediye başkanları, milletvekilleri ve tüm siyasiler için partinin il ve ilçe yönetim kurullarının her şeyin üzerinde olması gerektiğinin altını çizerken şu değerlendirmede bulundu:
?Bizlerin başarısı, parti örgütleriyle uyum içinde çalışmaktan geçer. Buna paralel olarak biz, yıllardır parti ilçe örgütümüz ile uyum ve işbirliği içinde hareket ediyoruz. Elbette ki, gerektiğinde düşüncelerimizi karşılıklı olarak ortaya koyup, doğruyu bulmaya çalışıyoruz. Ama dediğim gibi eğer partimizin ilçe örgütü olmazsa biz de olmayız. Bunun bilincindeyiz.?
Mirza, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle CHP ilçe örgütünün, kırsal mahallelerde bir an önce yeni üye kayıt çalışmalarını başlatmasını önererek, Atilla Atakay´ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu kutlayıp başarılar diledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Nezaket ziyareti
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli