Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHP´den Cemiyet´e 10 Ocak ziyareti

CHP´den Cemiyet´e 10 Ocak ziyareti

CHP Karesi Belediye Başkan adayı Levent Tellioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma Günü´nde Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret etti.

 CHP Karesi Belediye Başkan adayı Levent Tellioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma Günü´nde Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret etti.

CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ve Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ile iki ilçenin yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette BGC Başkanvekili Coşkun Yaman´la ve basın mensupları ile görüşen Tellioğlu, gazetecilerin çok daha iyi koşullarda çalışmayı hak ettiğini vurguladı. Tellioğlu, ?Gazetecilerin işi gerçekten zor. Büyük bir özveriyle görev yapan, halkımızı aydınlatan yazılı ve görsel basınımın tüm çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum? diye konuştu.
Tüm basın mensupları adına Tellioğlu ve CHP yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür eden BGC Başkanvekili Coşkun Yaman ise bu yıl 58´inci yılını kutlayan cemiyetin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Yaman, Balıkesir basınının tarihi ile, yazılı ve görsel medyasıyla, çalışanlarıyla ülkemizde önemli bir yeri olduğunu vurguladı.
SEÇİMLER DE KONUŞULDU
31 Mart 2019´daki seçimlere de değinen Tellioğlu, ? Kısmet olurda seçilirsek acaba Balıkesir´e ne katabiliriz, Balıkesir´i biraz daha iyileştirebilir miyiz, güzelleştirebilir miyiz. Bunun mücadelesini vereceğiz. Ben olaya biraz da işadamı ve sanayici olarak bakıyorum. Organize Sanayi Bölgesi´ne yatırım gelmesi lazım ki orada daha çok insan çalışsın, yan sanayii gelişsin, beyaz yakalılar artsın, sosyal yaşam gelişsin. Bunlar hep birbirine bağlı şeyler. Halk, cebine para girdiği zaman kazandığı ve refah içinde yaşadığı zaman mutlu olur? dedi.
Karesi Belediyesini de kazanmak için yola çıktığını belirten Tellioğlu, ?Biz kazanacağız düşüncesiyle hareket ediyoruz. Nasip bu. Sonuç 1 Nisan´da belli olacak. Halkın bize ilgisi ve desteği de bu konuda bizi umutlandırıyor. Umuyorum ki güzel bir seçim süreci yaşarız? diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Cemiyet Ocak ziyareti
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu