Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP adayı Akın'ı ada halkı çiçeklerle karşıladı

CHP adayı Akın

Marmara ve Avşa adalarında seçim çalışması yapan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ahmet Akın'ı halk evlerinin pence-relerinden çiçekler atarak karşıladı.

Marmara ve Avşa adalarında seçim çalışması yapan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ahmet Akın'ı halk evlerinin pence-relerinden çiçekler atarak karşıladı.
Gördüğü sevgi seline çok sevinen Akın, yaptığı açıklamada vatandaşların sevgisine layık olmaya çalıştıklarını belirtip gücünü bu sevgiden aldığını açıkladı.

Seçmenlere 7 Haziran'da sandığa gideceklerini hatırlatan Akın Oy pusulasını elinize alacaksınız mührü Altı Ok'a basacaksınız ki yüzler gülsün, toprak yeniden bereketlesin karınlarımız doysun” şeklinde konuştu.
Akın, Marmara Adasında
Vatandaşlar, seçim konvoyu ile sokaklarından geçen Akın'a evlerinin pencerelerinden çiçek atarak, sevgi gösterisinde bulundu.
Balıkesir'de adım atılmadık yer bırakmadığını ifade eden Akın, Kentimizi karış karış geziyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını bizzat kendilerinden dinliyoruz” dedi.
Marmara Adası'nda Saraylar, Asmalı, Topağaç ve Gündoğdu mahallelerini ziyaret eden Akın, burada vatandaşlarla bir araya gelerek, partisinin projeleri ve seçim vaatleri hakkında bilgi verdi.
Akın, şunları söyledi:
Çiftçiye mazotu 1,5 liradan vereceğiz. Çünkü biliyoruz ki kalkınma köylerden başlıyor. Büyük Atatürk boşuna, ‘Köylü Milletin Efendisidir' dememiş. Köylümüz mutlu olursa bütün ülke, bütün millet mutlu olur. ‘Mazot 1,5 lira olacak da kaynağı nereden bulacaksınız?' diye soranlara söylüyorum, özel yatlara mazotu 1,5 liradan veriyorsunuz ama. O zaman biz de size soralım, yatlara 1,5 liradan verirken mazotu kaynak sorun olmuyor da çiftçiye verilince mi sorun oluyor? Çiftçi bu vatanın üvey evladı mı? Sandığa gideceksiniz 7 Haziran`da, oy pusulasını elinize alacaksınız mührü Altı Ok'a basacaksınız. Basacaksınız ki yüzler gülsün, toprak yeniden bereketlensin, karınlarımız doysun. İşsizlerimiz iş bulsun, aş bulsun. Türkiye`yi farklı, huzurlu bir ülke yapacağız. Sözümüz söz.”
Akın, Avşa Adasında
CHP Marmara İlçe Örgütü ile birlikte Marmara'dan Avşa Adası'na geçen Akın, burada Yiğitler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
CHP iktidarında 4 yılda Türkiye Cumhuriyeti'nde ben yoksulum” diyen tek bir aile bile kalmayacağını ileri süren Akın, her yoksul ailenin gelirinin 720 liranın altında olmayacağını söyledi.
Akın, şöyle konuştu:
Biz de yardım yapacağız vatandaşımıza ama sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Kimsenin onurunu, gururunu kırmayacağız. Hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek, yüreklerimiz dağlanmayacak. Neden 17 milyon yoksulumuz var? Çünkü paralar belli ceplerde toplanıyor. Biz her evde bir tencere kaynasın istiyoruz. Hepimiz onurlu Türkiye'nin onurlu vatandaşları olacağız.”
Vatandaşların kendisine olan ilgisinden ve sevgisinden duyduğu memnuniyeti sık sık dile getiren Akın, Vatandaşımızın bu sevgisine layık olmaya çalışacağız. Biz gücümüz bu sevgiden alıyoruz. Vatandaşımızın gözünden bize olan sevgisini okuyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Kendi memleketime, kendi toprağıma, insanlarıma duyduğum sevginin karşılığının olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor.” diyerek konuşmasını noktaladı.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı