Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP adayı Akın Balıkesir'i altını üstüne getiriyor

CHP adayı Akın Balıkesir

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Ahmet Akın, enerjisi, dinamikliği ve çalışkanlığı ile dikkati çekerken, kentte ayak basılmadık yer bırakmıyor.

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Ahmet Akın, enerjisi, dinamikliği ve çalışkanlığı ile dikkati çekerken, kentte ayak basılmadık yer bırakmıyor.
Balıkesir'de CHP'ye büyük bir ilgi olduğunu öne süren Akın, Gittiğimiz her köyde, her ilçede büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafından heyecanla takip ediliyor.” dedi.
Akın, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, seçim programlarının çok yoğun olduğunu, büyük bir heyecan ve azimle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.
Amaçlarının CHP'yi iktidara taşımak olduğunu ve tüm çalışmalarını bu hedef doğrultusunda kurguladıklarını anlatan Akın, Balıkesir'de partimize büyük bir ilgi var. Gittiğimiz her köyde, her ilçede büyük bir ilgiyle karşılanıyoruz. Çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafından heyecanla takip ediliyor.” diye konuştu.
Seçim çalışmaları sırasında CHP'nin vaatlerinin vatandaşlarda büyük bir heyecan yarattığını vurgulayan Akın, şöyle devam etti: Emeklilerimiz, taşeron işçilerimiz, asgari ücretle çalışan kardeşlerimiz, çiftçilerimiz tümü dört gözle CHP iktidarını bekliyor. Çünkü onlar da Cumhuriyet'in kurucusu bir partinin Genel Başkanı'nın ağzından çıkan sözlerin senet niteliğinde olduğunu çok iyi biliyorlar. Partimizi iktidara taşıyarak, ülkeyi içerisine girdiği dar boğazda çekip alacağız. Çiftçimiz, işçimiz, memurumuz, engelli kardeşlerimiz kısacası tüm vatandaşlarımız bizim iktidarımızda rahat bir nefes alacak. Gelecekte yaşanacak bir Türkiye olacak.”
CHP'yi iktidara taşımak için parti teşkilatlarının tüm ülkeyi karış karış gezdiğini ifade eden Akın, Bu çalışkanlığımız iktidarımızda da devam edecek. Vaatlerimiz için bize, ‘nereden kaynak bulacaksın' diye soranlar, iktidarımızda mazotun çiftçiye nasıl 1,5 liradan verildiğini, asgari ücretin nasıl 1,500 liraya yükseldiğini, emeklilerimize nasıl iki maaş ikramiyelerin verildiğini görecekler. Herkes, ‘demek ki yapılabiliyormuş' diyecek. Çünkü biz kendi cebimize değil namusumuzla halkımıza çalışacağız.” diye konuştu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı