Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

CHP ve MHPli adaylar bir arada

CHP ve MHPli adaylar bir arada

Erdek Belediyesinin CHP ve MHPli Başkan adayları, Güneşin Sofrası etkinliğinin açılışında bir araya geldi.

Erdek Belediyesi`nin CHP ve MHP`li Başkan adayları, "Güneşin Sofrası" etkinliğinin açılışında bir araya geldi.
Ocaklar Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği ile Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği organizasyonunda Ocaklar Beldesi`nde "Güneşin Sofrası" isimli etkinlik düzenlendi.
Ocaklar Beldesi Çiftçınarlar Aile Çay Bahçesinde 15 Şubat Pazar günü saat 19:00 ile 24:00 arasında devam eden "Güneşin Sofrası" isimli etkinliğe katılan konuklar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Geceye katılan konuklar organizasyonu düzenleyen derneklere bütçelerine göre 1 lira ile 10 lira arasında katılımda bulunurken, konukların kendileri tarafından getirdiği yemekler yenildi.   
"Güneşin Sofrası" etkinliğine CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal,  CHP Ocaklar Belde Başkanı Devrim Korkmaz  Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, MHP Erdek Belediye Başkan adayı Z. Haluk Nazlıoğlu, partililer ile kalabalık misafir topluluğu katıldı.
"Güneşin Sofrası" isimli etkinliğe katılan konuklar, insanlar arasında sevgi ve saygı duygularını pekiştiren böylesi bir etkinlik düzenleyen Ocaklar Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği ile Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği`nin yöneticilerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı