Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Örgütünden 7 Ayda 19 İlçe Programı

CHP Örgütünden 7 Ayda 19 İlçe Programı

Balıkesirin Büyükşehir olması siyasileri heyecanlandırıyor.

Balıkesir`in Büyükşehir olması siyasileri heyecanlandırıyor.
CHP Balıkesir Milletvekili Akova, ziyaret ettikleri Dursunbey ve Kepsut ilçelerinde görüştükleri vatandaşların yaşadıkları sorunların ortak olduğunu söyleyip, CHP iktidarında bu sorunları ortadan kaldıracak projelerinin hazır olduğunu açıkladı.
CHP Balıkesir İl Örgütünün, Balıkesir genelinde uygulamaya soktuğu "7 Ayda 19 İlçe Programı" CHP Balıkesir milletvekillerinin de desteğini alarak devam ediyor.
"7 Ayda 19 İlçe Programı" kapsamında CHP Balıkesir Milletvekili Nedret Akova ve CHP Balıkesir İl Kadın Kolları, 15 Ocak`ta başlayan "7 Ayda 19 İlçe Programı" çerçevesinde Dursunbey ve Kepsut ilçelerini ziyaret ettiler.
CHP heyeti Dursunbey`de
CHP Dursunbey İlçe Örgütünü ziyaret eden heyet, Dursunbey`li partililerle görüşüp, sorunları not alıp, kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.
Dursunbey`de CHP İlçe Kadın Kolları kurulması için çalışmaların başlatılmasını isteyen CHP Milletvekili Akova, CHP Dursunbey İlçe Başkanı Atilla Küçükler ve partililerle birlikte esnaf ziyareti yaptı. 
Dursunbey ziyaretinde, bölge halkının yoğun eleştirisi, iktidarın uyguladığı tarım ve hayvancılık politikalarının olduğu dikkat çekti.
Hükümetin tarım ve hayvancılık konularındaki uygulamalarını CHP heyetine şikayet eden Dursunbey halkı, ürettiklerinin karşılığında emeklerinin değerini alamadığını, bölge için çok önemli olan tarım ve hayvancılığın çok zor şartlarda sürdürülmeye çalışıldığını anlattı.
CHP heyeti Kepsut`ta
CHP Milletvekili Nedret Akova ve Balıkesir İl Kadın Kolları yöneticileri daha sonra CHP Kepsut İlçe Örgütünü ziyaret etti.
Kepsut`lu partililerin sorunlarını dinleyen Akova, bol bol not tutup soruları cevapladı. 
Akova ve beraberindeki bayan partililer CHP Kepsut İlçe Başkanı Erol Arda, CHP Kepsut Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya ve partililerle birlikte çarşı içindeki esnafı dolaşıp, sorunları dinleme fırsatı buldular.
Ziyaret edilen esnaf ve vatandaşların ortak sorunu; geçim sıkıntısı, iş güvencesi olmadan çalıştırılmak ve işsizlikten yakınmaları olmasıydı.
Milletvekili Akova, CHP olarak iktidara geldiklerinde ilk ziyaret ettikleri Dursunbey olsun, ikinci ziyaret ettikleri Kepsut olsun, vatandaşların kendilerine aktardığı sorunların ortak olduğunu tespit ettiklerini kaydedip, CHP iktidarında bu sorunların çözümü için gerekli politikaların hazır olduğunu açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli