Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP nin adayı Havutça iddialı

CHP nin adayı Havutça iddialı

CHP Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı olan Namık Havutça, Balıkesirde seçimlerde birinci parti çıkarak hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

CHP Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı olan Namık Havutça, Balıkesir`de seçimlerde birinci parti çıkarak hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.
Balıkesir`de milletvekili aday sıralamasında ilk sırada yer alan Namık Havutça, Bandırma`lı olarak birinci sırada yer almasının onur verici olduğunu ifade edip kendisinin tüm Balıkesir`in adayı olduğunu açıkladı.
CHP Genel merkezi beni tüm Balıkesir`in adayı olarak görevlendirdi. İl Genel Meclisi`nde Grup Başkan Vekilliği görevim sırasında bütün ilçeleri dolaşarak arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yaptık. Bölgenin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. Temayül yoklamasında birinci sırada yer seçildim. Bölgedeki partili arkadaşlarımızın bana verdikleri destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum şeklinde konuşan Havutça, CHP`nin Balıkesir`de güzel bir kampanya yaparak birinci parti çıkacağına inandığını belirten Havutça, "Balıkesir`de 5 milletvekili çıkartacağımıza inanıyorum. Türkiye`de 13 Haziran sabahı aydınlık, çağdaş bir Türkiye`ye uyanacak" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli