Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekili selden etkilenenleri dinledi

CHP Milletvekili selden etkilenenleri dinledi

CHP Balıkesir Milletvekili A. Nedret Akova, aşırı yağıştan etkilenen Burhaniye ilçesinin Öğretmenler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi ziyaretlerinin ardından; Gömeç ilçesinde bulunan selzedeleri ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili A. Nedret Akova, aşırı yağıştan etkilenen Burhaniye ilçesinin Öğretmenler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi ziyaretlerinin ardından; Gömeç ilçesinde bulunan selzedeleri ziyaret etti.
Aralık ayı itibariyle aşırı yağışlardan etkilenen Edremit Körfezi ilçeleri Burhaniye ve Gömeç`te meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşları Balıkesir Milletvekili Akova ziyaret etti. 
Özellikle evlerini ve iş yerlerini su basmış ve afetten etkilenmiş olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Akova, vatandaşların sorunlarını dinleyerek onların yanında olduğunu ve bu doğal afetten etkilenen vatandaşlara ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirtti.
CHP Burhaniye İlçe Başkanı Erman Pazarbaşı, CHP il, ilçe örgütüyle birlikte afetin getirdiği zararları Burhaniye`de yerinde inceleyen Akova, ev, işyeri ve okullarda meydana gelen zararları inceledi. 
Akova, "Burhaniye Belediyesi ekiplerinin felaketi önleme adına vatandaşın can ve mal güvenliğini en aza indirmek için, gece gündüz uyumadan 48 saat boyunca duruma müdahale etmesini ve kriz yönetimindeki başarılarından dolayı Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ile tüm ekibine ve Burhaniye Kaymakamı Ali Usanmaz`a" teşekkür etti.
Akova, Gömeç`te
Akova, ilk olarak Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık`ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğini iletti.
Gömeç Belediye Başkanı Kocabıyık`ı makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alan ve bu gibi durumlarda siyasi görüş önemli olmadan birbirimize destek oluyoruz diyen Akova "elimizden gelen yardımı esirgemeyiz yapabileceğimiz bir şey olursa tüm desteğimizle sizin yanınızdayız" dedi. 
Belediye Başkanlığından sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne uğrayan Akova, selde etkilenen emniyet müdürlüğünü de yerinde inceleyerek İlçe Emniyet Amirine geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra ev ve iş yerlerine su basan ve maddi hasarın ağır olduğu yerleri dolaşan Akova, vatandaşlarla tek tek konuşarak sorunlarını dinledi ve hasarları yerinde görerek hepsine geçmiş olsun dileklerini iletti. Son olarak Gömeç`e bağlı Hacı Osman köyünü ziyaret eden Akova, köy muhtarıyla ve köylülerle konuşarak dertlerini dinledi ve sorunlarına ortak oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı