Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekili Havutça Erdekte

CHP Milletvekili Havutça Erdekte

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ilçemizi ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ilçemizi ziyaret etti.
Havutça Savaştepe de bir cenazeye katıldıktan sonra İlçemiz de ziyaretlerde bulundu.
Cuma günü ilçemize gelen CHP Balıkesir Milletvekili Havutça, Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi, Erdek Ziraat Odası, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Erdek Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret etti.
Havutça`nın ilçemizde gerçekleştirdiği sivil toplum örgütleri, esnaf ve çiftçi temsilciliklerine yaptığı ziyarete CHP Erdek İlçe Başkanı Hüseyin Sarı, parti yöneticileri ile üyeleri de eşlik etti.
Partililerin Erdek`te  ilk durağı ADD Erdek Şubesi oldu. Havutça, burada yöneticiler tarafından karşılandı. Kısa bir sohbetin ardından CHP milletvekili Havutça, Erdek ADD`den Cumhuriyet Halk Partisi`ne destek sözünü aldı.
CHP Milletvekili Havutça`nın bir sonraki durağı Erdek Ziraat Odası oldu.
Havutça, burada çiftçinin ve zeytincinin durumu hakkında Erdek Ziraat Odası Başkanı Murat Kaleş`den bilgi aldı.
Daha sonra Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan lığı`na geçen Havutça, Başkan M. Fatih Canbaz ile görüştü.      
Esnaf Odasından sonra Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odasına giden Havutça ve ekibi oda başkanı Fatih Payal ile bir araya geldi.
Havutça, Başkan Payal`dan şoför esnafının durumu hakkında brifing aldıktan sonra Erdek Ticaret Odası Başkanlığı`na geldi.
Burada Başkan Mehmet Ali Yağcı`nın şehir dışında olması nedeniyle, CHP Milletvekili Havutça`yı yönetim kurulu üyesi Burhan Karışık ile Sayman Halukcan Turan karşıladı. 
Ticaret Odası ziyaretinden sonra Havutça`nın son durağı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı oldu.
Havutça, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş`la da görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı