Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekili Gümüş Susurlukta

CHP Milletvekili Gümüş Susurlukta

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, Susurlukta geniş kapsamlı ziyaret gerçekleştirdi. CHP Milletvekili Gümüş, geldiği Susurlukta önce parti binasına uğradı.

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, Susurluk`ta geniş kapsamlı ziyaret gerçekleştirdi.
CHP Milletvekili Gümüş, geldiği Susurluk`ta önce parti binasına uğradı.
Burada, CHP Susurluk İlçe örgütüyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Gümüş, daha sonra, parti teşkilatı ile birlikte, kırmızı et üretimi ve tarımsal süt üretimi konusunda faaliyet gösteren birlikleri, tarım kredi kooperatifini, esnaf kredi ve kefalet kooperatifini, şoförler derneğini ve pazar yerini ziyaret etti.
Pazar yeri ziyaretinde yüzlerce esnafla kendi adreslerinde bir araya gel susurluk Gümüş, ziyaretini kahvehane çalışmalarıyla noktaladı.
Milletvekili Gümüş`ün basın toplantısında ele aldığı konular:
Umutlar tükeniyor
Gümüş, basın toplantısında hükümetin düşüş trendinin başladığını, bu yüzden hep bir ağızdan AKP yükseliyor aldatmacasına yöneldiklerini ileri sürdü.
Gümüş, "Yaptıkları algı yönetimiyle vatandaşın kanaatini değiştirme denemesidir. Artık ne yapsalar boşuna her tarafa afişler assalar da 10 sene sonra harika işler yapacağız deseler de vatandaş geçen 10 seneye bakıyor. AKP ile ümitler tükenmiştir. AKP bu durumun acısıyla karşı karşıyadır. Bunu gayet iyi biliyorlar her ay yaptıkları özel anketlerden bunu gayet iyi tespit ediyorlar. Gerçek tüm açıklığıyla ortadadır artık bu rahatsızlık saklanamaz" dedi.
"Halk, hadi ekonomik zorluklara göğüs gerelim ama gencecik çocukların cenazelerine artık dayanamıyoruz" diyor.
Azıtan terör hükümet üzerine kanaatleri düşürüyor. Halk terörün artmasında AKP`yi suçluyor. Halk AKP`nin ekonomik sıkıntılardan sonra her gün giderek azıtan terör belasına çare bulamadığını aksine terörün azıtmasında AKP politikalarının büyük rolü olduğunu belirtmektedir. Halk bize soruyor, bu AKP`liler Suriye`nin iç işlerine karışmakta Türkiye`nin menfaatlerine uyan ne olabilir. Türkiye`nin Suriye`ye müdahale edilirse kazancı ne olacaktır" diyor. Biz cevap veriyoruz. Türkiye`nin menfaati olup olmayacağı kuşkuludur hatta zarar daha çoktur ama diyoruz AKP`nin Amerika`nın gözüne girip iktidar koşullarını geliştirme hevesinde olduğu açıkça görülüyor. Sen elin iç işine karışacaksın da el gelip sendeki terörü azdırmayacak mı? Sen derdin Erdoğan, "men dakka dukka - eden bulur" bu sefer ettiğini bulma sırası sana geldi galiba. Şimdi daha da hiddetlenip CHP`ye atmadığın iftirayı bırakmayacaksın, öfkenden köpürecek ekranlar adeta. Ama nafile. Kapitalizmde kullanılan her şeyin bir son kullanma tarihi vardır. Güvendiğin yabancı dostların açısından miadın dolmak üzeredir. Men dakka dukka. Sıra sende.
Gümüş`ün işyerleri ziyaretinde görüştüğü esnafların tamamının, her geçen gün işlerin daha da yavaşladığını hele bayramdan sonra işlerde belirgin bir duraklama dönemine girildiğini dile getirmeleri dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı