Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Milletvekili Gümüş, Gönende

CHP Milletvekili Gümüş, Gönende

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, ziyaret ettiği Gönende köyleri dolaştı. CHP Balıkesir Milletvekili Gümüş, CHP Göne İlçe Teşkilatında partililer ve basın ile söyleşi yaptıktan sonra Gönenin sporcularını iftar öncesi ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, ziyaret ettiği Gönen`de köyleri dolaştı.
CHP Balıkesir Milletvekili Gümüş, CHP Göne İlçe Teşkilatında partililer ve basın ile söyleşi yaptıktan sonra Gönen`in sporcularını iftar öncesi ziyaret etti. 
"KÖŞE-ON" adıyla anılan sporcularla sohbet eden Gümüş, KÖŞE-ON`u TBMM`ye davet etti.
Gümüş daha sonra davet edildiği Çınarpınar Köyü`nün iftar yemeğine katıldı. Köy sakinleri ile iftar sofrasına oturan Gümüş, yemek boyunca köylülerin hatırını sorup sohbet etti.
Gümüş: "Gönen`in tarihi parkındaki ağaçlar kuruyor"
CHP Milletvekili Gümüş, Gönen Belediyesi tarafından yenilenen Gönen Parkında ekili tarihi ağaçların kurumaya yüz tuttuğunu dile getirdi.
Gönen Belediyesi tarafından parkta bilinçsizce yapılan inşaat çalışmaları yüzünden, Gönen halkının vazgeçilmez park alanındaki yüzlerce yıllık ağaçların kurumaya başladığını, şu an itibarı ile 81 ağacın kuruduğunu diğerlerinin de tehlikede olduğunu açıkladı.
 Gönen`in dillere destan parkının asırlık ağaçları belediyecilikten anlamayan AKP Belediyeciliğinin uygulamaları nedeniyle kuruyor şeklinde konuşan Gümüş, "Belediyenin park toprağı üzerinde hafriyat çalışmaları ve parkta yürüyüş alanlarının genişletilip ağaçlara toprak alanının bilinçsizce daraltılması ağaçların kaybına neden oluyor. Sonuçta Gönenimizin değerleri, Gönen Belediyesi`nin AKP`li zihniyeti elinde ne yazık ki yok edildi. Tüm Gönenliler olup bitenleri kaygı ve üzüntü ile izliyor" dedi.
CHP Gönen İlçe Teşkilatı eşliğinde ziyaret ettiği Gönen Parkı`nda durumun vahim olduğunu, bunun bu yüzyılda belediyecilik adına bir ayıp olduğunu işret eden Gümüş, bu konuyu TBMM`ye taşıyabileceğini söyledi.
Gümüş son olarak, CHP İlçe Yönetim ile birlikte Tırnova Mahallesi Parkı`nda, Gönen`de merkez sağın önde gelen isimlerin de yer aldığı siyasilerle sohbet etmesi dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false