Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Milletvekili Akova; Teröriste asla ödün verilmemeli ve teröre teslim olunmamalıdır

CHP Milletvekili Akova; Teröriste asla ödün verilmemeli ve teröre teslim olunmamalıdır

CHP Balıkesir Milletvekili Av. Ayşe Nedret Akova, birlik, kardeşlik, dayanışma, hoşgörü, barış ve huzurun kutlandığı özel bir gün olan Ramazan Bayramında bazı belediye, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek üyeler ve vatandaşlarla bayramlaştı

CHP Balıkesir Milletvekili Av. Ayşe Nedret Akova, birlik, kardeşlik, dayanışma, hoşgörü, barış ve huzurun kutlandığı özel bir gün olan Ramazan Bayramında bazı belediye,  ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek üyeler ve vatandaşlarla bayramlaştı. Burhaniye Kaymakamlığı ve Burhaniye Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği halkımızla birlikte gerçekleştirilen Bayram kutlamasının ardından CHP Burhaniye İlçe Başkanlığında bayramlaşmaya katılan Akova, bayram kutlaması için gelen vatandaşların dilek, istek ve şikâyetlerini dinledi. Pelitköy Belediyesinin Ramazan Bayramı kutlamalarına da katılan AKOVA, CHP Edremit İlçe Bakanlığı, CHP Havran İlçe Başkanlığı ve CHP Gömeç İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.
Akova yaptığı açıklamada, "Bayramlarımız birlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, barış ve huzuru temsil eder. Gönüllerden gönüllere kurulan köprüler olan Bayramlarımız sevinç ve coşku ile kutlanır. Ancak bu Bayramda yüreklerimizde hüzün var. Terör bayramda Gaziantep`de masum vatandaşlarımızı hedef aldı. Asker-sivil, kadın-erkek, büyük-küçük ayrımı yapmayan teröristler, barış ve huzurun simgesi olan Bayramımıza gölge düşürdü. Bayram sevinci yaşanması gerekirken, birçok ailenin ocağına ateş düştü, ülkemiz yas içinde. İktidarın teröristle masaya oturmasının bedelini masum vatandaş en ağır biçimde ödüyor. Teröristle anlaşma olmayacağını ve terörün ne olursa olsun sindirme, korkutma, huzur bozma amacından vazgeçmeyeceğini iktidarın artık anlaması lazım. Teröriste asla ödün verilmemeli ve teröre teslim olunmamalıdır. Bütün siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri ile birlikte ortak bir tavır almalıyız. Teröre kurban verdiğimiz vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, yakınlarına, sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi. Akova ayrıca şunları dile getirdi: "Şırnak`ın Uludere İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 9 askerimiz ile 1 korucunun şehit olması acımızı daha da büyüttü. Tüm şehitlerimize Allah`tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli