Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

CHP Milletvekili aday adayı Akın üniversiteli öğrencilerle

CHP Milletvekili aday adayı Akın üniversiteli öğrencilerle

Balıkesir Üniversitesi Bandırma Kampüsü'nde, Habitat Kalkınma Derneği Başkanı Sezai Hazır, Alev Şaman ve CHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın`ın katıldığı Finansal Okuryazarlık ve Girişimcilik konulu söyleşiye yoğun katılım gerçekleşti.

Balıkesir Üniversitesi Bandırma Kampüsü’nde, Habitat Kalkınma Derneği Başkanı Sezai Hazır, Alev Şaman ve CHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın`ın katıldığı Finansal Okuryazarlık ve Girişimcilik konulu söyleşiye yoğun katılım gerçekleşti.
Söyleşide CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın, iş hayatı ve girişimcilik konularındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.
Akın, mezuniyetle birlikte hayata atılacak öğrencilere pratik iş hayatı ile ilgili deneyimlerini aktarırken başarıya giden yolun inceliklerini ifade eden konuşmasında çalışma hayatında öncelikle erdemli olmanın gerekliliği hakkında yaşamından örnekler verdi.
Yapılan hiçbir işi küçümsemeden, her işe dört elle sarılmadan başarının gerçekleşemeyeceğini anlatan Ahmet Akın, iş hayatında güvenilir olmanın ve dürüst davranmanın çok önemli olduğunu vurguladı.
Akın, ülkemizin gelişmesinde finansal yönetimi iyi yapabilen bireylerin ortaya çıkmasının son derece önemli olduğunu ve bu şekilde ekonomiyi yönetebilen bireyler ile geleceğin yönetilebileceğini belirtti.



  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı