Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Milletvekili Havutça, Erdekteydi

CHP Milletvekili  Havutça, Erdekteydi

CHPnin Başkan Adayı Sarı: Erdek Belediyesinde 1000 Erdekli gence iş vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, partisinin Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı`nın, gençlerle yaptığı bir toplantıya katıldı. 
İlçe binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Sarı, göreve geldiği takdirde, belediye bünyesinde bin Erdekli gence kalıcı iş olanağı sağlayacağını belirtti. Hakkında çıkarılan, "Davaları var. Bunlar nedeniyle cezaevine girecek" sözlerinin boş sözler ve dedikodu olduğunu vurgulayan Hüseyin Sarı, şunları söyledi:
"Hukuken cezayı gerektiren tek bir davam bile yok. Bu sözler, akılları karıştırmak isteyenlerin son çırpınışlarıdır. Önümüzdeki yerel seçim, AKP`ye `dur" deme anlamını taşımaktadır. Bu seçim, Türkiye tarihinin en önemli seçimidir. Bu bağlamda, Erdek`teki seçimi de mutlaka kazanacağız. Benim, parayla-pulla işim olmadığını biliyorsunuz. Bizler, kendini zengin etmek için uğraşan değil, halkın refahı için çaba harcayan kadrolara sahibiz. En önemli gücümüz ise insana duyduğumuz sevgidir."
Milletvekili Namık Havutça da konuşmasında, bir dönemin turizm merkezi olan Erdek`in, son beş yılda sıradan bir kasaba konumuna dönüştürüldüğüne dikkati çekerken, şu değerlendirmede bulundu:
"Erdek, önümüzdeki yerel seçimler için partimizin ilk belediye başkan adayının açıklandığı yerdir. 18 Ekim`deki Erdek`in düşman işgalinden kurtuluş gününde, Genel Başkanımız, "İşte sizin evladınız Hüseyin Sarı, belediye başkan adayınız. Ona sahip çıkın` demişti. Bugün ülkemiz, tarihinde görülmedik bir şekilde, faşist bir yönetim tarafından yönetiliyor. Güneydoğu`da yeni bir devletin temelleri atılmaya çalışılıyor. Bugün, her zamankinden daha fazla Mustafa Kemal Atatürk ve devrimlerine sahip çıkma zamanıdır. Bugün ülkemiz insanının yaşama özgürlüğü bile tehlike altındadır. Önümüzdeki yerel seçimde bu yobaz zihniyete `dur` denilecek, özgür ve demokrat bir Türkiye`nin yolu yeniden açılacaktır."
AKP iktidarından önce 8 milyon olan icra takip dosyalarının, şu anda 22 milyonu bulduğuna işaret eden Havutça, ülkemizdeki işsiz sayısının ise 2 milyona ulaştığını sözlerine ekledi. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false