Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP İl Başkanı Mavuk, ilk açıklamasını yaptı

CHP İl Başkanı Mavuk, ilk açıklamasını yaptı

Hafta sonunda yapılan kongrede çarşaf liste blok liste tartışmaları süre dursun son sözü söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Av. Muzaffer Mavuk, CHPnin kendisine yeni bir sayfa açtığını söyledi.

Hafta sonunda yapılan kongrede çarşaf liste blok liste tartışmaları süre dursun son sözü söyleyen CHP Balıkesir İl Başkanı Av. Muzaffer Mavuk, CHP`nin kendisine yeni bir sayfa açtığını söyledi.
Bazılarının CHP`deki hareketlenmeyi ve ilerlemeyi çekemediğini, bu salonu dolduramazsın diyenlere inat şenlik havasında bir kongre yaptıklarını ifade eden Mavuk, artık laf değil proje üretme zamanı olduğuna değindi.
Çarşaf listeyi başından beri kendilerinin savunduğunu hatırlatan CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, "Tüzük asil kadar oy kullanmanız gerekiyor diyor. Yani Tüzük buna müsait değil. Bu konuyu Genel Başkan Yardımcılarına bizzat ilettim. Yapılacak bir olağan Tüzük kurultayında bunlar düzeltilecek. Bu listeler blok değil çarşaf olsaydı yine aynı isimler seçilirdi.  CHP`deki hareket gözle görülüyor. Delegeler kararını verdi. Artık geçmişi bırakıp ileriye dönük çalışmalıyız. İç çekişmeler geride kalmalı" dedi.
CHP`nin bundan sonra projeleri ile konuşulacağını söyleyen İl Başkanı Mavuk, "CHP olarak projelerimizi halka anlatacağız. Bundan sonra esnaf, köy ve ilçe ziyaretler yapacağız. 2 ayda bir ilçelerden rapor alarak bilimsel bir seçim çalışması yapacağız. Eksik olduğumuz ilçelerde daha fazla çalışacağız. Amacımız önce Balıkesir`de Büyükşehir`i kazanmak daha sonra bu gücü Ankara`ya taşıyacağız. Kongrede aramıza yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli