Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP eski Milletvekili Ekmeleddin için çalışacak

CHP eski Milletvekili Ekmeleddin için çalışacak

CHP Balıkesir eski Milletvekili Ali Kemal Deveciler, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çalışma ekibine girdi.

CHP Balıkesir eski Milletvekili Ali Kemal Deveciler, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çalışma ekibine girdi.
22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Sayman Yardımcısı Ali Kemal Deveciler, muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyasını yönetecek Komisyon'da görevlendirildi.
CHP ve MHP Genel Başkanları tarafından muhalefetin çatı adayı olarak Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyasını yürütecek olan Komisyon belli oldu. 
CHP ve MHP Genel Başkanlarınca oluşturulan Komisyonda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen Ali Kemal Deveciler, CHP adına görev yapacak.
CHP ve MHP Genel Başkanları tarafından oluşturulan Çatı Adayı Komisyonunda; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, 22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Sayman Yardımcısı Ali Kemal Deveciler, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Parti Meclisi Üyesi Ekrem Kerem Oktay, MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, MHP MYK Üyeleri Mehmet Kılıç ve İsmail Özdemir görev yapacak.
22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Sayman Yardımcısı Ali Kemal Deveciler'in, muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyası süresince Mali İşleri ve Finansmanını yöneteceği öğrenildi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli