Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Erdek İlçe Danışma Kurulu toplandı

CHP Erdek İlçe Danışma Kurulu toplandı

CHP Erdek İlçe Başkanlığı “Danışma Kurulu Toplantısı” gerçekleştirildi.

CHP Erdek İlçe Başkanlığı “Danışma Kurulu Toplantısı” gerçekleştirildi.
Gül Plaj Oteli’nin teras salonunda gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve il yönetim kurulu üyeleri, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Balıkesir önceki dönem milletvekili Mehmet Tüm, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, CHP Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Özdiker ile partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan toplantıda daha sonra divan başkanı ve kâtip üye seçimi gerçekleştirildi. CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna'nın divan başkanlığını yaptığı toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP’yi iktidar yapmak için ilk günkü ruhla mücadele ettiklerini belirtirken " Coşkulu, heyecanlı, umut dolu partililerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Erdek İlçe Danışma Kurulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. CHP’yi iktidar yapmak için ilk günkü ruhla mücadele ediyoruz. Kapı kapı gezerek ülkemizin kurtuluşunun CHP’de olduğunu herkese anlatacak, atamızın emanetine sahip çıkacak ve Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Çocuklarımıza ve torunlarımıza huzur içinde yaşayacakları bir Türkiye Cumhuriyeti bırakacağız."dedi.                        
CHP Erdek ilçe teşkilatına katılan 39 yeni üyenin rozetlerinin takılmasıyla sona eren toplantının ardından kalabalık teşkilat grubu, esnafı ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını iletti. Vatandaşın sosyo- ekonomik sorunları dinlenerek çözümün değişimde olduğu vurgulandı.
Vatandaşlara da hitap eden CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, " Ülkemiz yönetilemiyor ve bunun tek sorumlusu AKP iktidardır. .Şimdi iktidarı değiştirme zamanı geldi. Konuştuğumuz her vatandaşımız değişim konusunda kararını vermiş. İktidara geldiğimizde yaşanılan sorunları hızlı bir şekilde çözeceğiz. Biz hazırız, halkımızdan yetki istiyoruz." diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek Danışma Kurulu toplandı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli