Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Burhaniye Kadın Platformu mecliste

CHP Burhaniye Kadın Platformu mecliste

CHP Burhaniye Kadın Kolları yönetimi ve Burhaniye Kadın Platformu, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova, Namık Havutça ile Haluk Ahmet Gümüşü TBMMde ziyaret etti.

CHP Burhaniye Kadın Kolları yönetimi ve Burhaniye Kadın Platformu, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova, Namık Havutça ile Haluk Ahmet Gümüş`ü TBMM`de ziyaret etti.
TBMM toplantı salonunda konuşma yapan milletvekilleri, Körfez bölgesinde başarının arkasında kadınların olduğunu, kadınların yaptıkları çalışmaların ne kadar yerinde ve başarılı olduğunu rahatlıkla gözlemleyebildiklerini dile getirdiler.
Burhaniye eski ve yeni Kadın Kolları başkanlarını ve yönetimini, Burhaniye Kadın Platformu üyelerini makamında ağırlayan Milletvekilleri, bölgede kadının her alanda güçlenmesi için çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.
Grup daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu ve CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan`ı makamında ziyaret etti. Ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin`i CHP Genel Merkezindeki makamında ziyaret eden Grup, gündemdeki sıcak gelişmelerin kendilerini endişelendirdiğini, bu alanda yapılması gerekenleri konuştular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli