Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Bandırmada Dursun Mirza dedi

CHP Bandırmada Dursun Mirza dedi

Bandırma Eken Prestige Hotel Balo salonunda gerçekleşen ve 3 farklı bölge Milletvekilinin katılım sağladığı eğilim yoklamasına ilgi büyük oldu. CHPli 1800 üyenin 1421?i sandığa gelerek, belediye başkan adayının belirlenmesi için oy kullandı. Yapılan

Bandırma Eken Prestige Hotel Balo salonunda gerçekleşen ve 3 farklı bölge Milletvekilinin katılım sağladığı eğilim yoklamasına ilgi büyük oldu. CHP`li 1800 üyenin 1421?i sandığa gelerek, belediye başkan adayının belirlenmesi için oy kullandı. Yapılan eğilim yoklaması sonucunda, 1421 oyun 748?ini alan Dursun Mirza alarak belediye başkan adayı seçildi. Rakibi Selim Panç ise 504 oyda kaldı. 169 oy ise geçersiz sayıldı.          
Oylama sonunda partililerin yoğun tezahüratları arasında bir konuşma yapan CHP Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, CHP`de bugün çok demokratik bir ortamda bir seçimin yapıldığını, bu aşamadan sonra, bu sürece kadar kendisine destek veren herkesle, tüm üyelerle, Ozan Onur ile Başkan Sedat Pekel ile, Başkan Aday Adayı Selim Panç ile, diğer yarıştan çekilen Başkan Aday Adayları Gültekin Mutlu ve Ahmet Göçmez ile birlikte bir ve beraber olarak yola devam edip, 30 Mart`a kadar Bandırma`da çalınmadık kapı, alınmadık gönül, bırakmayacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı