Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Bandırma Belediye Başkan adayı Mirza: Türkiye, 31 Martta daha aydınlık, daha özgür ve daha huzurlu bir sabaha uyanacaktır

CHP Bandırma Belediye Başkan adayı Mirza: Türkiye, 31 Martta daha aydınlık, daha özgür ve daha huzurlu bir sabaha uyanacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza, geleceğe umutla baktığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza, geleceğe umutla baktığını belirtti. Adalet ve Kalkınma Partisi`nin(AKP) yorulduğunu, ülkenin tüm kurumları arasındaki dengeyi bozduğunu ve ülkeyi böldüğüne dikkati çeken Mirza, şu değerlendirmede bulundu:
"Seçim çalışmalarımıza, `her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz` sloganıyla başlamıştık. İyi bir ekip çalışmasıyla bunu hemen hemen gerçekleştirdik. Mahalle ve köylerimizi gezdik. Büyük ilgi görüyoruz. 2011 seçimlerinde, Bandırma`ya bağlı köylerde AKP`ye 3800, partimize ise 3 bin oy çıkmıştı. 30 Mart seçiminde bu farkın partimiz lehine olacağını düşünüyorum."
Mirza, Bandırma için hazırladıkları projelerin patentlerinin tamamen kendilerine ait olduğunun altını çizerken,"Bu projelerimizi yaşama geçireceğimiz yerlerin tamamı belediye mülkleri olup, finans kaynakları da bellidir" dedi.
AKP`nin gerçek yüzünün, 17 Aralık operasyonu ve telefon ses kayıtlarıyla ortaya çıktığına işaret eden Mirza, şunları söyledi:
"Bu olaylar, AKP`nin din istismarı yaptığını, samimiyetsizliğini, özü ve sözünün bir olmadığını bir kez daha ortaya koydu. Bu gerçeği vatandaşlarımızın da gördüğüne inanıyorum. İnanıyorum ki, 31 Mart sabahı, Sami Sözat`ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerçekleşecek, Balıkesir`in 19 ilçesinden Bandırma da dahil, en az 12`sini kazanacağız. Türkiye, 31 Mart`ta daha aydınlık, daha özgür ve daha huzurlu sabahlara uyanacak ve temiz siyaset kazanacaktır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false