Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

CHP Balıkesir Milletvekili Gümüşten, AKPli Uğura: Balıkesir, AKP imparatorluğuna izin vermez

CHP Balıkesir Milletvekili Gümüşten, AKPli Uğura: Balıkesir, AKP imparatorluğuna izin vermez

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Bandırmada düzenlediği basın toplantısında, AKP Balıkesir Milletvekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğurun, Balıkesirde yapılacak Oda ve Borsa seçimleri öncesinde, Balıkesirli iş adamlarına..

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Bandırma`da düzenlediği basın toplantısında, AKP Balıkesir Milletvekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur`un, Balıkesir`de yapılacak Oda ve Borsa seçimleri öncesinde, Balıkesirli iş adamlarına yönelik sözlerinin doğru olmadığını belirtirken, "Balıkesir, AKP imparatorluğuna izin vermez" dedi.
Uğur`a, "ya siyaset, ya ticaret" diye seslenen Gümüş, şu değerlendirmede bulundu:
"Ülkemizdeki birçok önemli kurumu siyaseten eline geçiren AKP, gözünü şimdi de Oda ve borsalara dikmiştir. Ancak, Balıkesir, bugüne dek nice iktidarlar görmüştür. Bu nedenle, inişe geçmiş bir hükümetin baskısına da, Balıkesir`de bir imparatorluk kurulmasına da izin vermez.  Başta Balıkesir olmak üzere ülkemizdeki tüm Oda ve borsalarda, her siyasi görüşten kişiler görev almaktadır. Biz, bu bağlamda, Balıkesir`deki Oda ve borsaların, siyasetçilere koyduğu mesafeyi doğru buluyor ve saygı duyuyoruz."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı