Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CHP Adayı Sarı: Erdek Belediyesine 1 liralık faturamı kesmişiz?

CHP Adayı Sarı: Erdek Belediyesine 1 liralık faturamı kesmişiz?

CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, seçime az bir süre kala seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, seçime az bir süre kala seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.
Rakiplerinin aksine her gece bir kahve konuşması yapan Sarı, Pazartesi akşamı Garaj Kahvesinde seçmenleri ile buluştu.
Kalabalık dinleyici topluluğu arasından kürsüye Mohikan Marşı eşliğinde çıkan CHP adayı Sarı, Allah`ın kendisine bahşetmiş olduğu güzel şarkı söylemesinden dolayı kendisini eleştirenlere gönderme yaptı.
Pop Star yarışmasına hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Sarı, ilkokuldan başlayarak, Yıldız Teknik Üniversitesini birincilik ve üstün başarı ile bitirdiğini söyledi.
CHP Belediye Başkan Adayı Sarı, konuşması sırasında sık sık Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a yüklendi.
Aysan`ı başarısızlık ile suçlayan Sarı, "Ben görevde olduğum 10 sene boyunca Erdek`e yapılan hizmetler belli, son 5 senede Erdek`e yapılanlar belli" diye konuştu.                           
Kalabalık topluluğu karşısında gören Sarı, "Bu iş çoktan bitmiş" dedi.
Eleştirilerinin ardından projelerine geçen Sarı, "Şu anda konuşma yaptığımız garajımız senelerden beri harabe halinde. Ben 5 sene önce seçimi kaybetmeseydim, yani kendi deyimim ile bir trafik kazası olmasaydı şu anda çoktan garajımızı yenilemiş, modern terminalimizi hizmete sokmuştuk. Ancak 2009`da bir trafik kazası yaşandı, bu kazada bütün Erdek yara aldı. İşte şimdi bakıyorum da bu kalabalığı görünce bu işin artık bittiğini söyleyebiliriz. Öyle değil mi arkadaşlar? Peki biz göreve gelirsek neler yapacağız? Bir kere garajımızı buradan kaldırıp imar planlarında yeri belirlenmiş olan yere modern terminalimizi inşa edeceğiz. Burası da duracak ancak sadece mahallemize ve Bandırmaya taşınacak yolcuklara hizmet verecek" şeklinde konuştu.
Erdek`e kazandırdığı Kaya Disco ve Arteka Taş Restaurantı hatırlatan Sarı, "Ben bu projeleri kendim bizzat çizdim. Baksınlar bakalım Erdek Belediyesi`ne 1 liralık fatura mı kesmişiz? İşte Erdek sevgisi Erdek aşığı böyle olunur. Erdek Belediyesi`ne öyle fatura kesip parayı alıp da demirleri vermemekle olunmaz dedi."
Seçmenlerinden sandıklara sahip çıkmalarını isteyen Sarı, "30 Mart sabahı sandık görevlilerimle beraber herkes kendi üstüne düşen görevi yapmalıdır" dedi.
Konuşmasının ardından CHP Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı ve beraberindeki partilileri garajdan eski Pazar meydanında bulunan Tasarı Bürosunun önüne kadar davul zurna eşliğinde yürüdü.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli