Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP milletvekillerine yumurtalı saldırı

CHP milletvekillerine yumurtalı saldırı

Şanlıurfa´da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) milletvekilleri, 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Şanlıurfa´da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) milletvekilleri, 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Durumu fark eden polis, birkaç yumurta atan gruba müdahalede bulunarak, ellerindeki yumurtalara el koydu.
Şanlıurfa´da temaslarını sürdüren CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ve Mehmet Tüm, İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Dursun Çiçek, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, kentin simgesi Balıklıgöl´ü gezdi. CHP´li heyet, burada balıklara yem atıp dilek tuttuktan sonra Hasan Paşa Camisi´ne doğru giderken, 20 kişilik grup, yumurtalı protestoda bulundu. Durumu fark eden polis, birkaç yumurta atan gruba müdahalede bulunarak, ellerindeki yumurtalara el koydu. Polis, protestocu grubu önce çembere aldı, ardından da alandan uzaklaştırdı. Gerginlik nedeniyle CHP heyeti de araçlarına binerek alandan ayrıldı.
Heyette bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, ?Şanlıurfa´da bazı belediyelerin yolsuzluklarını ortaya çıkardım. Bu nedenle bu adamlar, parayla tutuldu ve saldırı gerçekleşti? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli