Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekilinden parlamenter demokrasi ısrarı

CHP Milletvekilinden parlamenter demokrasi ısrarı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, demokrasiyi yeniden işlevsel hale getireceklerini açıkladı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, demokrasiyi yeniden işlevsel hale getireceklerini açıkladı.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, partisinin Balya Olağan İlçe Kongresine katıldı. Kongrede konuşma yapan Akın, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
2019 için çok çalışmalıyız diyen Akın, ?Parlamenter hukuk düzenini yeniden inşa ederek demokrasimizi tekrar işlevsel hale getireceğiz? dedi.
Akın, içinde bulunduğumuz siyasi koşullardan, AKP´nin hukuk tanımayan, otoriter ve baskıcı politikalarından kurtulmanın birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bir Türkiye Cumhuriyeti ile mümkün olacağını söyledi.
Akın, ?2019´da tam bir birlik ve beraberlik içerisinde hem Balya´mızı hem Büyükşehir Belediyemizi almak için çok daha fazla çalışmalıyız? dedi. Akın, ayrıca genel seçimlerde de parlamenter hukuk sistemini yeniden inşa ederek, halkın katılımını sağlayarak, demokrasiyi yeniden işlevsel hale getireceklerini ifade etti.
AKP´nin son zamanlarda içinde bulunduğu siyasi krize de değinen Akın, ?Ampul patladı artık. Tam bir birlik ve beraberlik içerisinde çok daha fazla çalışmalıyız. AKP´nin bu düzenine son vermeliyiz? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli