Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekili Tüm´den ada çıkartması

CHP Milletvekili Tüm´den ada çıkartması

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Marmara ilçesinde ve Avşa adasında büyük bir heyecanla karşılandı.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Marmara ilçesinde ve Avşa adasında büyük bir heyecanla karşılandı.
Aynı zamanda CHP Balıkesir Milletvekili Adayı olan Mehmet Tüm, seçim gezilerine Marmara ilçesinde Marmara Kaymakamı Mustafa Duruk´a nezaket ziyareti ile başladı.
Marmara ilçesi ve Avşa limanında CHP´liler tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Tüm, ilçe örgütüyle beraber esnaf ve kahvehaneleri gezdi. Tüm, seçim çalışmalarında ?Toplumun her kesimine hitap eden bir seçim bildirgemiz var. CHP iktidarında ekonomi, adalet, eğitim ve dış politika alanlarında çözülmeyen hiçbir problem kalmayacak. AKP´nin son 13 yılda ülkeyi getirdiği durum malum. Biz birinci sınıf demokrasi getireceğiz. Siyasi ahlak yasasını çıkartacağız. İfade özgürlüğünün önündeki bütün engelleri kaldırıp, medyayı özgürleştireceğiz.? Diye konuştu.
Tüm, ?Biz Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz. CHP iktidarında, yargının bağımsız ve tarafsızlığını esas alacak bir yargı reformu yapılacak? dedi.
AK Partinin, son 13 yılda eğitim sistemini yaz-boz tahtasına çevirdiğini öne süren Tüm, ?Biz çocuklarımıza ezberciliği değil, sorgulamayı öğreten, onların analitik ve sosyal becerilerini geliştiren bir eğitim sistemi kuracağız. CHP iktidarında YÖK kaldırılacağız. Öğrenciler Üniversite yönetiminde söz sahibi olacak.? şeklinde konuştu
Dış politika ile ekonomiden de bahseden Tüm, ?Senelerce Avrupa birliğine girmek için uğraştık, şimdi de Ortadoğu bataklığında boğulduk. AKP´nin izlediği yanlış politika yüzünden komşularımızla aramız bozuldu. Dünyada itibarımız sıfırlandı. Bunun ekonomiye faturası da ağır oldu. İşadamlarımız, Ortadoğu´ya ihracat yaparken şimdi yapamaz hale geldiler. İşte 1 Kasım seçimleri en büyük fırsattır. CHP, kutuplaştırmaya ve ayrımcılığa son verecek. Komşularımızla iyi ilişkiler kuracak, barışı biz getireceğiz. Türkiye´de güvenli yatırım ortamını sağlayıp, üreten ve hakça bölüşen bir düzen kuracağız. Kadrolarımız ülkenin sorunlarını çözmeye hazır, işçinin, emeklinin, esnafın, çiftçinin sorunlarını çözeceğiz? diyerek sözlerine ekledi.
Haber merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili çıkartması
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı