Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Milletvekili Havutça: ?Erdek´te zeytin festivalini önemsiyorum?

CHP Milletvekili Havutça: ?Erdek´te zeytin festivalini önemsiyorum?

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ?Erdek Belediye Meclisi´nde, ilçede bir zeytin ve zeytinyağı hasat festivali düzenlenmesi kararı çok olumludur? dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, ?Erdek Belediye Meclisi´nde, ilçede bir zeytin ve zeytinyağı hasat festivali düzenlenmesi kararı çok olumludur? dedi. Erdek Belediyesi´nin düzenlediği ?1. Beach Volley Turnuvası?nın finallerinde katılan Havutça, burada yaptığı açıklamada, bu kararı alan CHP grubunu kutladığını vurgularken, şunları söyledi: ?İlçenin en önemli gelir kaynaklarından zeytin ve zeytinyağını öne çıkarmak, gündemde tutmak için bu festival çok önemlidir. Tabii, bu bağlamda çevre korumacılığı ve zeytincilik de bir bütün içinde düşünülmelidir. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve ilçe yönetiminin, Erdek için kalıcı eserlere imza atmaya çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Onlar, ilçede bir zihniyet devrimi yapmaya çalışıyorlar. Bu arada Erdek´in, artık Kapıdağ ve dağ turizmine de yönelmesinin artık zamanının geldiğine inanıyorum.?

Son günlerde artan terör olaylarının acısını yüreğinde duyduğunu belirten Havutça, ?Tek Mehmet´imiz, tek polisimizin ölmemesi en büyük dileğimiz. Bu sorun çözülsün, özgürlükler genişlesin, emeklilerimize yılda iki kez ikramiye verilsin, köylümüze ucuz mazot sağlansın, varsın biz milletvekili olmayalım? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli