Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Milletvekili Havutça: ?Biz halkı yoksul bırakmayacağız?

CHP Milletvekili Havutça:  ?Biz halkı yoksul bırakmayacağız?

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, AKP´nin 13 yılda halkı nasıl yoksullaştırdığını yapılan kömür yardımlarıyla açıkladı.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, AKP´nin 13 yılda halkı nasıl yoksullaştırdığını yapılan kömür yardımlarıyla açıkladı.
Havutça, Türkiye Kömür İşletmelerinin 13 yılda 20 milyon ton kömür dağıtmasının altında AKP iktidarının halkı yoksullaştırma politikasının olduğunu öne sürerken, ?AKP halkı yardıma muhtaç bırakarak onları sömüren bir düzen oluşturmuştur? diye konuştu.
Havutça ?CHP olarak bizlerde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza tatbikî yardım edeceğiz, ama AKP iktidarı gibi halkı yoksul bırakmayacağız. Halkın refahını yükseltecek, onlara iş imkânı sağlayacak daha iyi yaşam koşulları oluşturacağız.´´ dedi.
Havutça, ?CHP iktidarında üretimi artırıp, zenginlik ve refahı sağladığımızda, işsizlik ve yoksulluğu yenecek, vatandaşı muhtaç durumdan kurtarmış olacağız. Çünkü amacımız vatandaşı sürekli yardımlarla yaşatmak değil, vatandaşın üreterek, çalışarak kazanarak çok daha iyi yaşam koşullarına sahip olmasını sağlamaktır.´´ şeklinde konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli