Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP Milletvekili Akın´dan ?Muhtarlar Günü? mesajı

CHP Milletvekili Akın´dan ?Muhtarlar Günü? mesajı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajla tüm muhtar ların gününü kutladı.

Muhtarların devlet yönetiminin ?kılcal damarları? olduğunun altını çizen Akın, ?Devletin yapı demokrasinin de temel taşı muhtarlarımız, köylerimizin, mahallelerimizin sorunları için çare üreten, köyünün, mahallesinin hakkını, hukukunu, düzenini koruyan hizmetin neferleridir? dedi.
Akın, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ?Muhtarlarımız, köylüsünün sorunlarıyla bizzat en yakından ilgilenen, çözüm için çare üreten, köylüsünün, mahallelisinin hakkını, hukukunu koruyan hizmet neferleridir. Fedakarlıkla görevlerini yerine getirirken kimi zaman köylüsünün kötü gününde sığınacağı bir liman, kimi zaman kazma kürek elinde köyünün, mahallesinin işini yapandır. Düğünlerde, bayramlarda, doğumlarda, cenazelerde, acıların ve mutlulukların paylaşıldığı her yerde muhtarlarımız vardır. Köylümüzün, mahalle sakinlerimizin derdi ile dertlenen, sevinci ile sevinen, doğumdan ölüme köylüsünün mahallelisinin yine yanında olan muhtarlarımızdır. Vatandaşlarımızla devletimiz arasında adeta bir köprü vazifesi görerek, kamunun hizmetlerini köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasını sağlayan başta Balıkesirli muhtarlarımız olmak üzere, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü´nü kutluyorum.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli