Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Milletvekili Akın´a gün yetmiyor

CHP Milletvekili Akın´a gün yetmiyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, seçim bölgesi Balıkesir´deki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, seçim bölgesi Balıkesir´deki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Her hafta olduğu gibi bu hafta da Meclis çalışmalarının ardından Balıkesir´e gelen Akın, ilk olarak partisinin İl Başkanlığına giderek CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ve İl Yöneticileri ile bir araya geldi. Yapılan çalışmaları değerlendirdikten sonra İl Başkanı ve partilileri ile birlikte esnaf ziyareti yapan Ahmet Akın beraberindekilerle birlikte Karaoğlan Mahallesi muhtarı Ali Haydar Temel ve Dumlupınar Mahallesi muhtarı Bülent Kaleli´yi ziyaret ederek sorunlarını dinledi, beklentilerini not aldı, gerekli girişimlerde bulunacağını belirtti.
Balıkesir´de bir televizyon programına da katılan Akın, programda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu, Balıkesir ile ilgili olarak yaptığı çalışmaları anlattı.
Ayvalık ilçesinde 12. Zeytin Hasat Günlerine katılan Ahmet Akın, burada yaptığı konuşmada Zeytin´in Balıkesir ve Balıkesir ekonomisi için önemini anlattıktan sonra, zeytin üreticisinin bugüne kadar her zaman yanında olduğunu, bundan sonra da yanlarında olacağını, bu konuda ne yapılması gerekiyorsa, üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtti.
Ayvalık programından sonra Gömeç´e geçen Akın burada ilçe yönetimi ve partilileriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
CHP İl Başkanı ve İl yönetimi ile birlikte Susurluk´a giden Akın, partisinin Susurluk İlçe Yönetiminin de katılımı ile Dereköy, Karapürçek ve Göbel mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle halkının sorunlarını dinleyen Akın, kendisine iletilen konuların takipçisi olacağını, TBMM´de gündeme getireceğini belirtti.
Bandırma Belediyesi tarafından yapılan kapalı Pazar yeri ve yaşam alanının açılış törenine katılan Akın, açılış töreninden sonra Bandırma´da esnafı ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Akın yetmiyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli