Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Milletvekili Akın Bandırma´daydı

CHP Milletvekili Akın Bandırma´daydı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın bu hafta da Balıkesir merkez ve ilçelerini ziyaret etti.

Yoğun bir programla her yere ulaşmaya gayret eden Akın, Havran, Gönen, Ayvalık ve Balıkesir merkezde bir dizi etkinlik ve programa katıldıktan sonra Bandırmaya geçti.
Tedavi görmekte olduğu İzmir´de yaşamını yitiren Sami Yörükoğlu´nun cenazesine katılmak için Bandırma´ya gelen Ahmet Akın, Bandırma´da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Bandırma´da ilk olarak Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi muhtarı Nur Demir Hancıoğlu´nu ziyaret ederek mahallenin sorunları ve muhtarların yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alan Akın, ziyarette yaptığı açıklamada ?Muhtarlarımızla yoğun görüşmeler yapıyorum. Muhtarlarımız mahallelerinin sorunlarını çözmek amacıyla fedakarca çalışmalar sürdürüyorlar. Bu anlamda her türlü takdiri hak ediyorlar. Muhtarlarımıza yardımcı olmak, onların ilettikleri sorunları çözmek için çalışmak bizim asli görevimiz. Her gittiğim yerde muhtarlarımızla görüşüyorum. Fırsat buldukça telefonla arayıp yapabileceğim bir şey olup olmadığını soruyorum. Bundan sonra da çalışmalarımı muhtarlarımızla birlikte yürütme kararındayım? dedi.
Bandırma esnafını da ziyaret eden Akın, esnafın sorunlarını dinleyip, iletilen sorunların takipçisi olacağını belirtti. Esnaf ziyaretinin ardından Bandırma Otizm ile Kardeşlik Derneğini ziyaret eden Ahmet Akın, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Bandırma Otizm ile Kardeşlik Derneğini ve çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Akın ?Bu alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri çok önemli bir işleve sahip. Devletimiz bu derneklerle daha sıkı işbirliği yapıp bu alanda birlikte hizmet üretme yolunu tercih etmelidir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu çalışmalara hep destek verdik, bundan sonra da desteğimiz sürecek. Ben de Balıkesir Milletvekili olarak gönüllü olarak özveri ile hizmet veren bu arkadaşlarımızla her zaman dayanışma içerisinde olacağımın ve üzerime düşeni yapacağımın bilinmesini istiyorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false