Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP İl Örgütü Çalıştayı Bandırma´da gerçekleştirildi

CHP İl Örgütü Çalıştayı Bandırma´da gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Balıkesir İl Başkanlığı çalıştayı, Bandırma´da yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, çalıştayın açılış konuşmasında, ?65 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi´ne Balıkesir´de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandırmak istiyoruz. Çünkü Balıkesir AKP´li bir Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yönetilmeyi hak etmiyor. Balıkesir´in gerçek bir sosyal demokrat belediyecilikle tanışması ve gerçek bir sosyal demokrat belediye tarafından yönetilmesi gerekiyor.´´ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı çalıştayı, Bandırma´da, Eken Prestige Oteli konferans salonunda gerçekleştirildi.
Basına kapalı çalıştayın yemek arasında gazetecilere bilgi veren CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, ?Bugün bizim yapmış olduğumuz çalıştay, 2019 hedefine dönük, CHP Balıkesir il örgütünün stratejilerini, planlarını, yol haritasını belirleyen bir çalışma olduğunu vurgulayıp şunları söyledi: ?2019 hedefine dönük taslak eylem planımız, bugün belediye başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın, milletvekillerimizin, görüşleri de alınarak yol haritamızı belirleyen bir eylem planı haline gelecek.? Dedi.
Biçki, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?CHP Balıkesir İl örgütümüzün stratejik planlarını hazırlayan bir ARGE Merkezi oluşturduk ve ARGE merkezimizin yapmış olduğu eylem planı çerçevesinde bugünkü çalıştayda bunları değerlendirip, 2019´da mutlak surette Cumhuriyet Halk Partisi´ne Büyükşehir Belediye Bakanlığını kazandırmak için şimdiden seçime bir ay kala, iki ay kala değil, şimdiden seçime üç yıl varken çalışmalarımızı çok planlı, çok programlı yürüteceğiz. Tek hedefimiz var, 2019´da Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP´ye kazandırmak. Bunun içinde belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla, bütün toplumun diğer kesimleriyle tek yumruk tek hedef, aynı hedefe odaklanmış, aynı ortak duyguyu paylaşan, aynı ortak heyecanı paylaşan bir yapı oluşturarak, 65 yıl sonra CHP´ye Balıkesir´de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandırmak istiyoruz. Çünkü Balıkesir AKP´li bir Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yönetilmeyi hak etmiyor. Balıkesir´in gerçek bir sosyal demokrat belediyecilikle tanışması ve gerçek bir sosyal demokrat belediye tarafından yönetilmesi gerekiyor. Bunu çok önemsiyoruz. Bu yönde çalıştayımızı düzenliyoruz.?
Çalıştaya CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer de katıldı.
Çalıştayda, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal da hazır bulundu.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli