Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP İl Başkanı Biçki, Ankara toplantısını değerlendirdi

CHP İl Başkanı Biçki, Ankara toplantısını değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, 16 Nisan halk oylaması sonucunun değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, 16 Nisan halk oylaması sonucunun değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.
Ankara´da gerçekleşen ve yaklaşık 8 saat süren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki toplantıya katılan CHP İl Başkanları arasında CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki´de yer aldı.
Söz alan çok sayıda il başkanının, halk oylaması süreci ve gelecek dönemde yapılabileceklere ilişkin görüş ve önerilerini aktardığı toplantıda ´Halk Oylaması Sonucunun? kesinlikle kabul edilemeyeceği"´ konuşuldu.
Ankara´da ki toplantının sona ermesinin ardından Balıkesir´e dönen CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, toplantı hakkında basına bilgi verdi.
CHP İl Başkanı Biçki, toplantıda söz alan çok sayıda il başkanının, halk oylaması süreci ve gelecek dönemde yapılabileceklere ilişkin görüş ve önerilerini aktardığını söyledi.
Toplantıda ağırlıklı olarak 16 Nisan´da yapılan halk oylamasının sonuçlarının değerlendirildiğini belirten Biçki, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?CHP olarak demokrasi ve parlamenter sistem için sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte, anayasa değişikliğine ilişkin TBMM´ye gelmesi beklenen uyum yasaları konusunda CHP olarak aktif bir tutum sergileyeceğiz. Meclis´te yasalar çerçevesinde bütün demokratik tepkileri göstereceğiz.?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun, il ve ilçe başkanlarına, halk oylaması sırasında ziyaret edilen yerlere 2 ay içinde tekrar gidilmesi talimatı verdiği kaydeden Biçki, ?İster ?evet´, ister ?hayır´ oyu versin bütün vatandaşlarımızla kucaklaşarak teşekkür edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli