Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Gönen İlçe Başkanı Birgül: ?Kongremizde Demokrasi şöleni yaşanacak?

CHP Gönen İlçe Başkanı Birgül: ?Kongremizde Demokrasi şöleni yaşanacak?

CHP Gönen İlçe Başkanlığı, 6 Aralık´ta olağan kongresini gerçekleştirmeye hazırlanırken, kongrede partililerine demokrasi şöleni yaşatacaklarını söyleyen İlçe Başkanı ve başkan adayı Bülent Birgül, 248 delegenin oy kullanacağını, 7 meclis üyesini de deleg

CHP Gönen İlçe Başkanlığı, 6 Aralık´ta olağan kongresini gerçekleştirmeye hazırlanırken, kongrede partililerine demokrasi şöleni yaşatacaklarını söyleyen İlçe Başkanı ve başkan adayı Bülent Birgül, 248 delegenin oy kullanacağını, 7 meclis üyesini de delege olarak yazdıklarını açıkladı.
Yenilenmiş ve güçlü bir ekiple göreve yeniden talip olduğunu belirten CHP Gönen İlçe Başkanı Bülent Birgül, karşısına aday çıkmasını ise ?demokrasinin güzelliği? olarak yorumladı.
6 Aralık´ta partililerine demokrasi şöleni yaşatacaklarını söyleyen Birgül, ilçe başkanlığı dönemiyle ilgili de ?Göreve geldiğim süre zarfında partimizin Gönen´deki oyunu yükseltip, 17 bin 500 bandına oturduk. Partimize hizmet binası kazandırdık. İç dekorasyonu tamamlanan binamıza Şubat ayında geçmeyi düşünüyoruz. Bunun yanında Gönen´den milletvekili çıkartmanın gururunu yaşadık. Kongremizde, delegelerimizin sağduyulu karara vereceğine inanıyorum ve kongremizin şimdiden Gönen´e hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false