Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Erdek Kadın Kolları Ankara´da

CHP Erdek Kadın Kolları Ankara´da

CHP Erdek İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Erdek´ten pazartesi akşamı 40 kişilik kafile 2 midibüsle birlikte Ankara´ya hareket ettiler.

CHP Erdek İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Erdek´ten pazartesi akşamı 40 kişilik kafile 2 midibüsle birlikte Ankara´ya hareket ettiler.
CHP Erdek İlçe Kadın Kolları, 5 Aralık´ta Ankara Arena´da düzenlenen ?Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması?na katılarak destek verdi.
CHP Genel Merkezi tarafından ?5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Tanınması Günü´ dolayısıyla Ankara Arena´da ?Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması´ düzenlendi.
81 vilayetten 25 bin kadının katıldığı programda CHP Erdek İlçe Başkanlığı Kadın Kolları da yer aldı.
Düzenlenen etkinliğe, CHP Erdek Kadın Kolları olarak katılım sağladıklarını söyleyen CHP´li bayanlar, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin demokrasinin en güzel örneklerinden olduğuna dikkat çekti. 

Seçme ve seçilme hakkının verilmesinin ardından kadınların toplum üzerindeki etkisinin arttığını hatırlatan CHP´li bayanlar, ?5 Aralık´ta düzenlenen ?Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması´ etkinliğine Erdek´ten katılım sağladık. Kadın Hakları Günü, kadınlarımızın sosyal haklarını kazandığı bir gün olarak görülmektedir. Günümüzde ne yazık ki kadını toplumda eşit görmeyen, şiddet uygulayan kesimler var. Kadın, bir annedir. Toplumun her kesiminde söz sahibidir. Kadına seçme ve seçilme hakkı verilmesi demokrasinin en güzel örneğidir. Kadın, seçilmeye başladıkça toplumda nasıl olumlu etkiler ortaya koyacağını göstermiştir, göstermeye de devam ediyor. Kadınların yaptıkları her işte başarılı olduklarını unutmayalım. Bizler 5 Aralık´ta kadının gerçekten eşit olduğu, söz sahibi olduğu bir toplumun olması için sesimizi yükselteceğiz.? açıklamasında bulundular.
Partilerinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun konuşması sona erdikten sonra Anıtkabir´e geçtiklerini söyleyen CHP´li bayanlar, Anıtkabir ziyaretinin ardından, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın tarafından TBMM yemekhanesinde ağırlanarak kendilerine akşam yemeği ikramında bulunulduğu bilgisi verdiler.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Kadın Kolları Ankara
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false