Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHP Bandırma yönetiminde seçilmişler görev alacak

CHP Bandırma yönetiminde seçilmişler görev alacak

Geçtiğimiz cuma günü CHP Bandırma İlçe Yönetiminde 9 kişinin istifa etmesinin ardından yeni yönetimin kurulması için çalışmalar başladı.

Geçtiğimiz cuma günü CHP Bandırma İlçe Yönetiminde 9 kişinin istifa etmesinin ardından yeni yönetimin kurulması için çalışmalar başladı.
CHP İl Başkanı Serkan Sarı tarafından Bandırma İlçe Yönetimini kurması için görevlendirilen Hüseyin Bahar, yönetim kurulunu oluştururken liyakat ve her kesimi kapsayan bir kadro ile yola çıkacaklarını söyledi.
Düşen yönetimden istifa etmeyen asıl ve yedek üyelerin de yeni yönetimde görev alacağına dikkat çeken Bahar, ?Yönetimin düşmesinin ardından yeni yönetimi kurma görevi İl Başkanımız Serkan Sarı tarafından bana verildi. Yönetimi kurarken önceliğimiz liyakat ve her kesimi kapsayan çalışkan insanların görev alması olacaktır. Çünkü önümüzde zorlu bir seçim süreci bizleri bekliyor. Düşen yönetimde görev almış asıl ve yedek üyelerin katılımıyla hem seçilmişleri içine alan hem de tüm örgütü kapsayan bir yönetim kurulu oluşturacağız. Dolayısıyla benimde geçmiş yönetim kurulunda görev aldığımı düşünürsek yeni kuracağımız yönetim atanmış bir yönetimden ziyade yine seçilmiş insanlardan oluşacak? dedi.
?AKP İKTİDARI KARŞISINDA İNSANLARIN UMUDU OLDUK.?
Açıklamasında Millet İttifakı´nın adaylarıyla Türkiye´nin her ilinde ve ilçesinde halkı umutlandırdığına işaret eden Bahar, ? Bizim iç çatışmalarla geçirecek bir dakikamız dahi yok. Bandırma´nın yanı sıra Türkiye´nin her yerinde AKP iktidarı karşısında insanların umudu olduk. Sorumluluğumuz büyük ve bu sorumlulukla her üyemizin, CHP´ye gönül veren her insanın desteğine ihtiyacımız var. Bu desteği alacağımıza inanıyoruz. Başkan Adayımız Tolga Tosun, Meclis Üyesi Adaylarımız ve partililerimiz ile birlikte Martın sonunu hep birlikte bahara ulaştıracağız.? diye konuştu. Bahar, yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından hafta içinde bir basın toplantısı düzenleyecekleri belitti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu