Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Balıkesir Milletvekili Akın enerjisiyle şaşırtıyor

CHP Balıkesir Milletvekili Akın enerjisiyle şaşırtıyor

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´de 3 gün içerisinde 8 ilçeyi ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´de 3 gün içerisinde 8 ilçeyi ziyaret etti.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, son 3 gün içerisinde 8 ilçeyi ziyaret ederek, bazı ilçelerde belediye meclisi toplantılarına katıldı, düğün yemeklerinde bulundu, mahalle ziyaretlerinde kahvehane toplantıları düzenledi.
Çalışma azmi ve enerjisiyle kentte vatandaşların şaşkınlık ve hayranlıkla izlediği Akın, gittiği ilçelerde parti örgütlerini de ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Akın, 5 Ağustos-8 Ağustos 2015 tarihleri arasında Gönen, Karesi, Havran, Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Dursunbey ve Sındırgı ilçelerini ziyaret etti.
Sındırgı´da Süller, Alacaatlı ve Gölcük mahallelerini ziyaret eden Akın, bir araya geldiği vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyip notlar aldı. Akın, vatandaşlardan kendilerine gelen notları büyük bir dikkatle takip ettiklerini belirterek, ?Sorunların çözümünde ya da taleplerin gerçekleştirilmesi noktasında çaba gösteriyoruz. Hemşerilerimizle irtibatımızı hiç koparmıyoruz.? dedi.
Akın, Sındırgı´da bir düğün yemeğine de katıldı. Burada elleriyle vatandaşlara yemek servis eden Akın, ?Ben hemşerilerimin arasında, onların yanında mutluyum. Balıkesir benim ailem? ifadesini kullandı. Akın, Sındırgı esnafını da ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgi aldı, ?hayırlı işler, bol kazançlar.? dileğinde bulundu.
Sındırgı´nın ardından Dursunbey´e geçen Akın, ilçe örgütünde partililerle bir araya geldi. Burada üyelerle güncel siyasi gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunan Akın, yaptığı çeşitli ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.
Edremit´te, Çamcı Köyü Gençlik Festivali´ne katılan Akın´a vatandaşlar büyük bir sevgi ve ilgi gösterdi. Vatandaşlar, festival süresince Akın ile anı fotoğrafı çektirip talep ve sıkıntılarını ilettiler.
Akın, burada Edremit Belediye Meclisi Toplantısı´na katıldı. Toplantıda, gündeme gelen konular hakkında yapılan konuşmaları dikkatle dinleyen Akın, bol bol not aldı. Akın, toplantının ardından Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı, Saka´ya çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
Burhaniye Belediye Meclisi Toplantısı´na da katılan Akın, ?İlçelerimizde belediye meclislerinin toplantılarına katıldım. Benim adıma çok verimli bir çalışma oldu. Birçok konu hakkında bilgi edindim. Bu çalışmayı sürdürmeyi düşünüyorum? diye konuştu.
Akın: ?Ayvalık´taki su sıkıntısının takipçisiyiz?
Akın, Ayvalık ilçesine geçerek, CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, ilçede yaşanan su ve kanalizasyon sorunlarının gündeme taşındığı basın toplantısına katıldı.
Akın, basın toplantısının ardından konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Ayvalık´ın ülkenin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğuna dikkati çekerek, ?Özellik yaz aylarında nüfusu neredeyse 10 kat artan bir turizm merkezinde su ve kanalizasyon sorunu yaşanması büyük bir sıkıntıdır. Biz bu sorunun takipçisiyiz. Balıkesir´in turizm merkezlerinde yaşanan sıkıntıları TBMM platformunda gündeme taşıyacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın? şeklinde konuştu.
Havran ilçe örgütünü de ziyaret eden Akın, burada partililerin güncel siyasi gelişmelerine ilişkin görüşlerini dinledi.
Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı´na ziyaret ederek, İl Başkanı Mete Erol ve partililerle bir araya geldi. Akın, çabalarından ve çalışmalarından ötürü partililere teşekkür etti.
Karesi ilçesinde Kabakdere ve Ovacık mahallelerine de giden Akın, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.
Akın, seçim bölgesi Balıkesir´de sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak ile Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Akın´a ilçede yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli