Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Cezaevinde intihar etti

Cezaevinde intihar etti

Gönen´de dehşet saçan cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti.

Gönen´de dehşet saçan cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti.
Gönen´de, eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini tabancayla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı S.Ş, cezaevinde intihar etti.
Zanlının verdiği ifadede evliliğinin yıkılmasından sorumlu tuttuğu eşinin dayısının oğlu Kubilay A. öldürmek için geldiği, İsmail Yılmaz´ı vurduktan sonra iki kez işyerine gittiği bulamayınca Bandırma´ya kaçtığı ortaya çıktı.
Alınan bilgiye göre, boşanma davası açan eşi Fatma Şenses (55) ile kayınvalidesi Fatma Yılmaz (83) ve kayınbiraderi İsmail Yılmaz´ı tabancayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Salih Şenses (63), önceki gün sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevine konulan Şenses´in, gece saatlerinde koğuşunda yaşamına son verdiği öğrenildi. Salih Şenses´in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Salih Şenses ile geçen Nisan ayında evlenen Fatma Şenses, şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki hafta önce boşanma davası açmış ve Çanakkale´nin Biga ilçesindeki evini terk ederek, Gönen´de yaşayan annesi Fatma Yılmaz´ın yanına yerleşmişti. Eşiyle konuşmak için önceki gün kayınvalidesinin evine gelen Salih Şenses, eşi Fatma Şenses ile kayınvalidesi Fatma Yılmaz ve kayınbiraderi İsmail Yılmaz´ı tabancayla öldürmüş, olayın ardından otomobille kaçan zanlı, Bandırma ilçesi girişinde güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınmıştı. İlk iki evliliğinden 5 çocuğu bulunan zanlı S.Ş.´nin, verdiği ifadede şok etkisi yarattı.
Zanlının, Karabiga´dan Gönen´e evliliğinin yıkılmasından sorumlu tuttuğu eşinin dayısının oğlu Kubilay A. öldürmek için geldiği; biri eşini ve kayınvalidesini vurduktan sonra diğeri de kayınbiraderi İsmail Yılmaz´ı vurduktan sonra iki kez Kubilay A. işyerine gittiği, işyeri önünde beklediği şahıs gelmediği için Bandırma´ya kaçtığı ortaya çıktı.
Haber: Korkmaz Erdoğan



Anahtar Kelimeler: Cezaevinde intihar etti
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false