Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Cezaevi firarisi saklandığı evde yakalandı

Cezaevi firarisi saklandığı evde yakalandı

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu´ndan firar eden H.Y., Balıkesir´in Burhaniye ilçesinde saklandığı evde polis tarafından yakalandı.

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu´nda, 25 yıllık hapis cezasını çekerken firar eden H.Y.´nin Balıkesir´in Burhaniye ilçesinde olduğu tespit edildi. Nöbetçi Cumhuriyet savcısına konuyla ilgili bilgi verildi. Savcının verdiği arama kararının ardından, gerekli güvenlik önlemini alan Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cezaevi firarisi H.Y.´yi, Bahçelievler Mahallesi´nde saklandığı evde operasyonla yakaladı. Aramada, H.Y.´nin üzerinde gazete kağıdına sarılı 20 gram Hint keneviri, evin salon kısmındaki komodinin çekmecesinde 1 ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 şarjör ve 11 adet MKE yapımı 9 mm dolu mermi ve 1 hassas terazi ele geçirildi.
Öte yandan, firari H.Y. hakkında, Burhaniye 2´nci Asliye Ceza Mahkemesi´nce ´hakaret´ suçundan, Çanakkale 4´üncü Asliye Ceza Mahkemesi´nce ´hükümlü ve tutuklunun kaçması´ suçundan ve Burhaniye İlamat ve İnfaz Bürosu´nca da ´kasten öldürme´ suçundan arama kararı bulunduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false