Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Çevre yolu kaçınılmaz

Çevre yolu kaçınılmaz

Erdek'te şehir içi trafiğinde yaşanan karmaşa devam ediyor.

Uzun ve geniş araçların ilçede cirit atması şehir içi trafiğini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.  Son olarak dün meydana gelen olayda ilçemiz pazar meydanında sıkışan TIR nedeniyle arkadan gelen ambulans ilerleyemedi. 
Narlı kırsal Mahallesi’nden geldiği tahmin edilen bir TIR, yapımı yılan hikayesine dönen çevre yolunun yanı sıra hatalı araç parkları nedeniyle ilçemiz Pazar Meydanı’nda ilerleyemezken trafik tıkandı. Pazar Meydanı’nda araç trafiğinin aksadığı dakikalarda, sirenleri açık bir şekilde acil vakadan gelen 112 Acil Servis ambulansı sıkışan trafik nedeniyle dakikalarca yolun trafiğe açılmasını beklemek zorunda kaldı. 
Çevredeki vatandaşlar ambulansa yol açmak için seferber olurken, hatalı park eden sürücülerin araçlarını kaldırmasıyla açılan yolda ambulans yoluna devam edebildi.  
Saniyelerle yarışan ambulans ve itfaiye gibi acil servis araçlarının Erdek trafiğinde kilitlenmesi vatandaşların tepkisini çekerken, çevre yolunun yapılmasının kaçınılmaz olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. 
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Çevre kaçınılmaz
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı