Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Cenaze ücretleri bedava

Cenaze ücretleri bedava

Erdek Belediye Meclisi, belediyeye yapılan istek üzerine cenazenin belediye imamınca yıkanması, cenazenin evden alınıp yıkama yerine getirilmesi, yıkama yerinden camiye getirilmesi, kefenlenmesi ile mezar tahtalarının belediye tarafından ücretsiz...

Erdek Belediye Meclisi, belediyeye yapılan istek üzerine cenazenin belediye imamınca yıkanması, cenazenin evden alınıp yıkama yerine getirilmesi, yıkama yerinden camiye getirilmesi, kefenlenmesi ile mezar tahtalarının belediye tarafından ücretsiz karşılanması kararı aldı.
Erdek Belediyesi Meclisinin 22 Kasım günü yapılan toplantısında, 2012 mali yılına ait Gelirler Tarifesi ile ilgili yapılan oylamada, (ücretler tarifesinin 4. maddesinde yer alan cenaze ücreti+KDV yer alıyordu), Belediye Meclis Başkanı Hüseyin Aysan ile AK Partili meclis üyeleri Melek Decan Eraslan, Turan Gün, Selçuk Acu, Yılmaz Öğrenir, Halil Aydöner ve Aycan Ener`in oylarıyla belediyenin 2012 yılı gelirler tarifesi kabul edildi. Gelirler tarifesinin kabul edilmesiyle, söz konusu tarifenin 4. maddesinde bulunan cenaze hizmetlerinin de ücretsiz yapılması kabul edilmiş oldu.
Mezarlık Ücreti isteğe bağlandı
Gelirler Tarifesi`nin 5. maddesinde bulunan, mezarlık ücreti+KDV ise parsel başına 550 lira olarak belirlendi. Mezarlık ücretinin ödenmesi, ücret peşin olarak makbuz karşılığı ödenecek. Ancak, bu rakam ilgililerin isteği üzerine ücrete tabi olabilecek.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli