Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Çek milli futbolcu Bandırmaspor yolunda

Çek milli futbolcu Bandırmaspor yolunda

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Çek Milli futbolcu Lucas Droppa ile ön sözleşme imzaladı

Bandırmaspor Çek Milli futbolcu Lucas Droppa ile ön sözleşme imzaladı.

Bordo-beyazlı kulübün başkanı Erhan Elmastaş,  kulüp binasında düzenlenen törende  28 yaşındaki futbolcu ile ön sözleşme imzaladıklarını, kendisiyle pazartesi günü 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Elmastaş, ?Devre arasında araştırmalarımız sonucunda,  Çek Milli Takımı´nda defalarca oynamış, Lucas gibi bir oyuncuyu Bandırmaspor ?un renklerine katmanın gururunu yaşıyoruz. Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.´´ dedi.

İmza töreninde hazır bulunan Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor´un Onursal Başkanı Dursun Mirza da yaptığı konuşmada,  ?Bu yola çıkarken Bandırmaspor için en fazlasının en üstünü yapmaya söz verdik. TFF 1.Ligi´nde hedef olarak play-offları hedef koyduk. Bu doğrultuda mücadelemize devam ediyoruz. Arkadaşlarımız takımızın eksik gördüğü yerlere nokta transferleri yapmaya devam ediyorlar. Lucas gibi Çek Milli Takımı´nda oynayan çok tecrübeli ve geleceği olan bir futbolcunun Bandırmaspor´a getirilmiş olması bizim için ayrı bir mutluluk. Ben inanıyorum ki bu sezonun ikinci yarısında  daha çok mücadele eden bir Bandırmaspor, hızla yukarılara tırmanan bir Bandırmaspor göreceğiz´´ dedi.

İmza töreninde Genel Kaptan  Kayhan İpek ve basın sözcüsü Recep Kılıç da hazır bulundu.

Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu