Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ÇED raporu alındı.

ÇED raporu alındı.

Mutlular A.Ş., Deri Karma İhtisas Sanayi Bölgesinde 82 dönüm alana kurulacak olan Türkiye´nin en büyük biokütle enerji tesisi için ÇED raporunu aldı.

Mutlular A.Ş., Deri Karma İhtisas Sanayi Bölgesinde 82 dönüm alana kurulacak olan Türkiye´nin en büyük biokütle enerji tesisi için ÇED raporunu aldı. Temelin hafta başında atılacağını müjdeleyen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, ?67 milyon dolara mal olacak enerji yatırımımızda 300 kişi istihdam edilecek. Tesisimiz, 206 yılının Haziran ayında deneme üretimine, Eylül ayında ise tam kapasite enerji üretimine geçecek? dedi.
67 MİLYON DOLARLIK YATIRIMIN TEMELİ ATILIYOR
Mutlular A.Ş.´nin, Gönen Deri Karma İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde 82 dönüm alana kurmaya hazırlandığı enerji yatırımının temel atımı için geri sayım başladı. Saatte 30 megavat enerji üretimi ile Türkiye´nin en büyük biokütle enerji santralini Gönen´de yaşama geçirmeye hazırlanan Mutlular Şirketler Topluluğu, Deri OSB için ÇED raporunu aldı.
67 milyon dolara mal olacak enerji yatırımının, planlarının geldiğini, hafta başında da inşaatın başlayacağını bildiren Mutlular Şirketi Yönetim Kurulu ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, ?Yatırımın, Deri Organize Sanayi Bölgense kaymasından dolayı ÇED RAPORU alınması gerekiyordu. Bakanlıktan ÇED raporumuzu aldık. İnşaatımızı, başlatıyoruz.
Saatte 30 megavat enerji üretecek olan tesisimizde, 300 kişi istihdam edecek? bilgisini verdi.
Haber : Korkmaz Erdoğan



Anahtar Kelimeler: raporu alındı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false