Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Çayağzı Mahallesi’nde ev yangını: 2 yaralı

Çayağzı Mahallesi’nde ev yangını: 2 yaralı

Erdek İlçesi kırsal Çayağzı Mahallesi’nde, akşam saatlerinde meydana gelen ev yangınında 2 kişi yanmaktan son anda kurtarıldı.

Erdek İlçesi kırsal Çayağzı Mahallesi’nde, akşam saatlerinde meydana gelen ev yangınında 2 kişi yanmaktan son anda kurtarıldı. 
Edinilen bilgiye göre; Çayağzı Mahallesi’nde hem ikamet olarak hem de kaynakçılık işi olarak kullandığı öğrenilen Bahattin Demirörs’e ait evden akşam saatlerinde aniden alevler yükselmesi üzerine, mahalle sakinleri tarafından yangın söndürme çalışması başlatıldı. Evde bulunan Metin Demirörs ile eşi Rabia Demirörs yanan evden yaralı olarak kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine olay yerine intikal eden 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale sonucu 2 yaralı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. 
Bahattin Demirörs’ün rahatsızlığı sonucu tedavi görmek için İstanbul'da bulunması nedeni ile işlerinin aksamaması için yerine bıraktığı kardeşi Metin ve Rabia Demirörs çifti, gecekondu konumundaki baraka ev ve beraberinde bulunan işyerinde kaynakçılık yaptığı öğrenilirken, henüz neden çıktığı anlaşılamayan alevlerin aniden parlamasıyla baraka evden geriye dört duvar kaldı. 
Büyükşehir tarafından kırsal mahalle muhtarlıklarına verilen römork arasöz devreye sokularak yangının söndürülmesinde önemli rol oynadığı belirtilirken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek İtfaiye Grup Amirliği ekipleri de, olay yerine ulaştıklarında soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı