Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Çarşı Camii inşaatına katkı için kermes düzenlendi

Çarşı Camii inşaatına katkı için kermes düzenlendi

Manyas Çarşı Camisi inşaatına katkı amaçlı kermes düzenlendi.

Manyas Çarşı Camisi inşaatına katkı amaçlı kermes düzenlendi.
Merkez Çarşı Camisi inşaatına katkı amaçlı düzenlenen kermese halk yoğun ilgi gösterdi.
Cami inşaatına hayırsever kişi ve kurumların katkısı tüm hızı ile devam ederken, Manyas Müftülüğü ve Hayırsevenler Derneği tarafından cami inşaatına daha çok kişinin yardımda bulunmasını sağlamak amacı ile kermes düzenlendi.
Cumartesi günü Mimar-Sinan Pasajı karşısında gerçekleşen kermesin açılışı öncesi Manyas Müftüsü Erdoğan Aslantaş cami inşaatı ile ilgili bilgi verdi.
Kermesin açılışı Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem’in hayırlı olması dileği ile yapılırken, açılışa AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman, Manyas Müftüsü Erdoğan Aslantaş, Hayırsevenler Derneği Başkanı Serdar Erçel ile din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Özellikle din görevlilerinin eşleri tarafından evlerinde hazırladıkları yiyeceklerin yanında, cami inşaatına karınca, kararınca katkı vermek isteyen gönüllüler köy ekmeğinden, yumurtasına kadar birçok yiyecek maddesini kermeste satılması için stantta satışa sundu.
Günün sonunda ise hatırı sayılır bir meblağ elde edilirken, kermeste emeği geçenler güzel bir işe ortak olmanın hazzını yaşadı.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false